| SnYcK3rS a întrebat:

Sunt baiat, am aproape 17 ani si ma simt complexat din cauza ca am putina burta, am 1, 70 si in jur de 65 de kg, nu sunt gras, dar am burtica asta nu e mareToti baietii de varsta mea au patratele la abdomen, eu nu am. Am facut si sala cateva luni si niciun efect. Am lucrat si acasa tot cateva luni si tot niciun rezultat. Ce sa fac ca sa am un abdomen plat?NU vreau video'ul acela cu "8 minute pentru abdomen" pentru ca nu e cine stie ceStiu ca trebuie sa tin si dieta. As vrea sa stiu ce as putea consuma si cate abdomene sa fac, cate serii, de cate ori pe zi, cand sa le fac, cum fac cu dieta...Sincer, m-am saturat, cred ca am aproape 1 an de zile de cand ma chinui cu abdomenel si niciun rezultat...Vreau sa ma ajutati cu abdomenele si as vrea sa stiu in cat timp se va vedea un rezultat MINIMSunt constient ca daca fac azi abdomene, maine nu voi avea patratele, dar as vrea sa stiu cam in cat timp incep sa apar rezultateEu, daca vad k dupa un timp ( nu stiu, 1 - 2 luni ) incep sa se vada cat de cat rezultate minime, am satisfactie si continui si mai mult si mai mult pana ajung la rezultatul dorit!Ajutor! Sunt complexat! Nu sunt gras!Funda big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| 23partyboy a răspuns:

Iti trebuie o gagica sa te iubeasca si sa o iubesti, faci mult dragoste si ai sa vezi ce slabesti, in concluzie trebuie sa te apreciezi si daca nu ai patratele ca si restul nu toti suntem la fel si asta nu depinde de tine, multa miscare si cand crezi ca esti obosit incearca sa depui atunci cel mai mare efort.

| SMarius a răspuns:

Eu:1, 70... 65 kg... 18 ani.Stai linistit, aia nu e burta. Mi se pare ca e si o chestie de genetica. Daca mergi la sala, consulta antrenorul de acolo, cu putina dieta si munca, in 4-5 luni n-o sa mai ai burta, dar revine ea.Deci,no stress!

| TweetyRebeLa a răspuns:

Pai incearca sa ai o diete echilibrata si mananca sanatos. Sincer am multi prieteni care au patratele si muschi dar nu neaparat de la sala, ci pentru ca au muncit. Si saritul corzii este foarte bun! Arzi calorii si iti pui in functiune toata masa musculara. Daca nu vrei sa te vada nimeni poti sari si acasa happy. Poti combina si cu abdomene, flotari. Trebuie sa obtii un rezultat vizibil daca te tii de ele. Mult succes!