| Slovcehov a întrebat:

Sunt balonat si imi e greata. Nu am mai avut senzatia asta de ani de zile. Poate sa fie de la faptul ca azi am mancat ciorba de fasole, iar mai tarziu am mancat iaurt? Am mai facut combinatia asta si nu am avut nimic. Sau poate sa fie de la oboseala? Am baut 3 cafele azi si un ceai negru pentru ca am dormit putin si am avut multa treaba. Ce sa fac sa-mi treaca ca nu pot sa dorm si nu am pastile in casa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un ceai de menta sau sunataorea, baut cat mai fierbinte si trece.

| Bubico2022 a răspuns:

De ce nu incerci tu sa combini prune cu varza acra
sa vina proteveu' si sa urle

ATAC TERRORIST CU GAZ

hee hee

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Clar amestecul încercat de tine, a pus capac.
Dar ar trebui să ai niște pastile totuși în casă.

Pentru balonări era Nospa-ul.

Pentru stări de vomă recomand metroclopramid, dar am auzit că și ceaiul de ghimbir și ghimbirul este bun pentru stările de vomă. Însă nu recomand să mai bagi ceai acum, după toate amestecurile tale. Ceaiurile sunt bune, dar uneori când le amesteci, iar nu-i ok.
Eu când amestec mâncarea și eu ador să amestec mâncarea, dar la mine s-a obișnuit oarecum stomacul, dar când exagerez cu amestecurile sau mănânc mult mă dreg și eu Emetix. El este de obicei de supt, dar din cauza gustului eu îl înghit cu apă. Vreau să spun că deși sunt îmbuibată, după o pastiă din aceea mi se calmează tot, și starea de disconfort și stările de greață.
Deci încearcă cu un Emetix, dar în rest nu mai consuma nimic, lasă stomacul să se elibereze.

Eu îți mai las un pont, dar nu garantez că gata, va funcționa la orișicine. Eu spre exemplu când mă confrunt cu aceste stări și mă confrunt destul de des, ies afară, dau drumul la geam ca să fie frig sau uneori chiar la aer condiționat, deoarece frigul mă ajută să scap de aceste stări.

| AdioTPU a răspuns:

Posibil sa fie de la combinația de cafea, ceai negru, fasolea și iaurtul. Bea un ceai de menta, este benefic pentru stomac și are și efect detoxifiant.

| Slovcehov explică:

Multumesc tuturor, am bagat si lamaie, si menta, si varza si ma simt mai bine

| Hkhtfcvhu a răspuns:

Posibil să te fi stricat la stomac de la acea combinatie, încearcă să stai cumva cu gatul si capul mai sus decat restul corpului, sau zeama de lamaie poate ajuta, ori un sfat mai putin. vomita cumva poate ți-e mai bine