| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Sunt care zic ca trebuie sa bei mai multe feluri de apa, adica sa alternezi, dar eu beau mereu aceeasi apa, adica de la Bucovina, oare e ok sau? Ca am auzit ca de la magazin aia e mai buna

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

H2O este ceea mai buna.
Restul contine adaosuri chimicale.

| darrio2007 a răspuns:

Bea frate, ce te face sa te simti bine.

| gabicoo a răspuns:

Poiana Negri - este cea mai bună.

| TimberWolf a răspuns:

Depinde de mai multi factori, de exemplu de ph-ul tau din stomac, daca ai probleme cu hiperaciditatea trebuie sa bei apa alcalina, daca ai hipoaciditate trebuie o apa cu un ph cat mai scazut.
Cand eram copil beam apa de la izvor, mancam fructe din copaci, daca imi cadea ceva din mana pe jos il luam si mancam, n-am murit niciunul din generatia mea, dar mna...acum alte vremuri toti sunt bolnavi inchipuiti.

| Cresta a răspuns:

Cea mai buna e cea care iti place.
Cat despre alternanta, e un moft la moda.

| Arthurrrr a răspuns:

Apă de la Bucovina e bună, dar e bine din când în când să bei și apă care nu se află în plastic, de exemplu să mai bei din când în când și apa de la pompă, apa de la robinet nu recomand să bei are un gust nasol și plus că nu e așa curată

| MarzacIon a răspuns:

Apa din pet se zice ca poate contine microplastic, mai bine cumperi o cana cu filtru si bei de la robinet sau o filtrezi pe cea din pet. Nu e nicio problema ca bei aceeasi apa.