| Lilithium a întrebat:

Sunt eleva si daca merg la stomatolog imi deconteaza casa de asigurari? Daca da, unde pot merge in Iasi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Hm cred că dacă mergi la medicu de familie și îți dă trimitere și trebuie să mergi la un medic care lucrează cu CAS, adică cineva de la stat ca să-ți poată deconta

| Gabryel85 a răspuns:

Da, daca esti eleva eu stiu ca e gratuit. Dar nu sunt sigur. Inainte te puteai duce la Policlinica pentru elevi si studenti, de langa Negruzzi, dar nu am idee daca mai functioneaza.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Gabryel85):

... iar acolo lucrau in mare parte rezidenti si studenti cu materiale ieftine si proaste. Plus ca isi faceau ei mina pe gura ta. Buba e ca listele de asteptare sunt super-lungi la cabinetele care chiar lucreaza cu CNAS-ul, din motive evidente. Platile de la stat vin din an in paste si stomatologii prefera sa lucreze independent.