|

Sunt speriat, încă din seara trecuta am început sa am dureri toracice, când inspir aer adânc ma înțeapă, dar nu doar când inspir ma înțeapă mai tot timpul dar nu așa profund, pe lângă asta și în partea dreapta a gatului ma inteapa.

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Iti recomand sa-i faci o vizita doctorului de familie, ea/el iti va face un mic consult pe loc si-ti va spune care-i treaba. Daca-i ceva banal probabil iti va prescrie ceva pastile/unguente etc sau daca-i ceva ce nu-i sta in puteri a rezolva poate iti va da o trimitere la spital. Noi nu suntem medici, tot ce pot cei de aici sa faca ii sa-ti ghiceasca un diagnostic folosind google. Ai grija de tine si nu te teme sa apelezi la ajutorul unui specialist, sper sa te faci bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Toracic, nevralgie intercostală. Nu ai de ce să te sperii așa de tare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează