| Radandam a întrebat:

Supradyn e bun pentru memorare pentru a retine mai bine? Te ajuta acest supliment?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Ventrue a răspuns:

Cel mai bun supliment pentru memorare e tocitul. In rest te asigura Tata Ventrue ca poti inghiti pastilute, nuci si whatever si nu o simti nici o diferenta laughing

| Justme79 a răspuns:

Buna nu este recomandat pentru memoriemai mult este pentru ați da energie atunci când te simți obosit cred că conține și ceva minerale numai rețin foarte bine medicul îți poate recomanda sau chiar cele de la farmacie ce anume să poți lua dar ai grija că sunt foarte multe și nu toate își fac efectul mama mea lua omega 3 din câte știu eu și este foarte bun

| împreunăfacembine a răspuns:

Depinde de la om la om. Eu am luat lecitină, deoarece nu am vrut să iau ceva foarte tare care să își facă efect negativ asupra sănătății.

Ideea e ca dacă pe mine m-a ajutat lecitina, nu înseamnă că te va ajuta și pe tine, deoarece sistemul nostru imunitar e diferit.

| Protegent a răspuns:

Nu sunt prea bune, am luat intr-o zi una si mi-a venit sa vomit de la ea, dar isi fac cat de cat efectul, depinde de fiecare acum.