| SingleForOne a întrebat:

Tatăl meu a început să tușească sânge din cauza alcoolului care i-a afectat ficatul, stomacul, stabilitatea pe picioare, șialtele. L-am dus la spital și urmează un tratament.

Ce poate mânca considerând condiția lui, să știu ce pot cumpăra?
Încă nu am vorbit cu doctorul sau asistenții, pentru că nu am avut timp; nici noi, nici ei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Metisul a răspuns:

Dacă continua cu alcoolul va da în mod sigur în ciroza și îl vei pierde. Dieta vegetariana având în vedere ca ficatul lui este praf, norocul lui este ca ficatul se poate regenera.
II doresc multa sănătate tatălui tău happy

| Anuket a răspuns:

Probabil fierturi, legume, piure, fără prăjeli, carne albă posibil sau fără carne. Mai vedeți după ce vorbiți cu medicul.

| Twoearth a răspuns:

E direct RIP.

| hexagonulpentagonal a răspuns:

Nu există "n-am avut timp" în situații grave. În loc să te interesezi direct la sursă, o arzi aiurea pe aici. Probabil ai vreun câștig baban după ce moare tatăl tău, altfel nu-mi explic idioțenia de care dai dovadă.

| SingleForOne explică (pentru hexagonulpentagonal):

Țineți negativismul pentru tine, pentru că nu intru în toate detaliile. Ce treabă ai tu să știi? Personalul de la urgențe sunt pe fugă, puși pe treabă, cel puțin în orașul meu.

| hexagonulpentagonal a răspuns (pentru SingleForOne):

Se numește logică, nu negativism.
O arzi aiurea pe net, când ar trebui să insiști pe lângă doctorii de la fața locului. Nici măcar să te compătimesc nu pot. Dar o fac totuși pentru tatăl tău.
Over and out.

| SingleForOne explică (pentru hexagonulpentagonal):

Over and out să stai. Nu-ți da cu părerea aiurea când nu știi de viața altuia! Măcar puteai să întrebi frumos!

| 13anonima a răspuns:

Fără prăjeli, fără acid, fără sare, fără mâncare grea(șunci, carne de porc grasă. Orice fel de carne grasă) fără ulei (prea mult). În general fără lucruri care i-ar putea provoca arsuri sau greață. poate ajunge să-și vomite întreg ficatul. Bunicul iubitului meu tot din cauza băuturii a ajuns să cu o lingură de ficat în el. L-a vomitat pe tot. I-a spus doctorul că odată dacă mai bea moare.