| Miruna19miru a întrebat:

Te vaccinezi sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ionut123987 a răspuns:

Nu. Părerea mea este ca vaccinul nu a fost testat foarte mult, sau chiar deloc, iar acesta poate sa aibă reacții urate în timp. Degeaba ma vaccinez eu, pentru ca tot pot sa iau virusul și să-l duc la bunica, la școală, în autobuz. Fiecare face ce vrea. Asta e părerea mea. Mereu au fost boli și răceli, și mereu au murit oameni de la gripa normala, care la fel ca și covidul se poate manifesta mai urat sau mai lejer. Și în spitale multe persoane mor de Covid pentru ca o data confirmate, acele persoane nu mai primesc tratament pentru bolile de care suferă, ci doar de Covid, și clar ca se duc pe râpă. Ca și cum eu mi-am tăiat o mana, dar iau un paracetamol să-mi treacă durerea și să-mi crească alta la loc.

| AndreiWRX a răspuns (pentru Ionut123987):

Ai incercat sa pari destept, ai esuat lamentabil. Nu toata lumea care scrie 20 de randuri la un raspuns pe platforma asta primeste evaliare "raspuns inteligent", sa stii.

| Ionut123987 a răspuns (pentru AndreiWRX):

Eu doar mi-am spus părerea. Nu voiam sa par inteligent sau ceva laughing asta e părerea mea și am tot dreptul sa o împărtășesc cu alții. Nu aștept să-mi dea cineva dreptate. Nu gândim toți la fel

| suntserios a răspuns (pentru Ionut123987):

Daca mereu au fost boli dar medicina te poate ajuta sa scapi de una tu nu vrei. Loool. Minte putina, pareri multe.

| Ionut123987 a răspuns (pentru suntserios):

Aici e alegerea mea. În medie un vaccin se testează în 7, 8 ani. Nu se știe ce reacții va avea mai târziu acest vaccin. Asta e părerea mea, și nu m-aș duce eu de capul meu. Dacă o sa fie neapărat poate ca ma duc.

| suntserios a răspuns (pentru Ionut123987):

Te ai gândit vreodata ca sunt tehnologii noi care aduc lucruri noi si poate nu e nevoie de 8 ani de teste? Te ai gandit ca tehnologia arn mesager e testat de ceva timp?

| Ionut123987 a răspuns (pentru suntserios):

Dar tu te-ai gândit ca poate aia nu funcționează? Sau poate funcționează și ai dreptate. Bai frate! Ce te deranjează pe tine ca eu nu am încredere în vaccin? Mie nu îmi e frica de Covid, părerea mea este ca la televizor se exagerează cam mult, cunosc personal multe persoane care au avut Covid, poate au avut noroc și nu au pățit nimic. Părerea mea este ca și eu am avut covid la un moment dat, toți am avut. Tu te poți vaccina liniștit, pe mine nu ma deranjează cu nimic și nici nu vad de ce te-ar deranja pe tine dacă eu nu ma vaccinez? Aici e în joc doar sănătatea și viata mea. Ori ca sunt vaccinat ori ca nu, eu tot pot lua virusul și să-l port dintr-o parte în alta. Mie îmi e cam indiferent ce face lumea cu vaccinul asta, dar am zis ca eu nu ma duc sa ma vaccinez. Dacă o sa ne trimită cineva de la munca sau nu mai știu eu, atunci ma duc. Mie îmi e indiferent, nu ma interesează pe mine dacă se vaccinează ăla sau ăla. E părerea mea, o spun cui vreau eu și unde vreau eu. Atâta timp cat pe mine nu m-a afectat virusul mie nu mi se pare necesar vaccinul asa ca nu-l fac.

| suntserios a răspuns (pentru Ionut123987):

1. Eu nu m-am "gândit ca poate aia nu funcționează" ca nu e de competenta mea. S-au gandit insa niste oameni cu multa pregatire in domeniu si au dovedit stiintific cu date ca functioneaza.

2. Eu nu ti-am zis sa te vaccinezi. Doar ca mi se pare aiurea sa iti dai tu cu parerea despre ce functioneaza si nu intr-un spatiu public fara ai nicio competenta in acest sens.

| Ionut123987 a răspuns (pentru suntserios):

Referitor la 2. Asta ai făcut și tu. Nu cred ca ai fost sa vezi ce aparate au acolo și ce fac cu ele. Eu nu ma mai iau duoa nimeni, poate sa zică cine, ce o vrea ca eu am părerea mea, m-am saturat de atâtea minciuni. Nici la televizor nu ma mai uit, pe un canal spune ceva, pe altul spune altceva. În știri nu mai am încredere de vreo 2 ani când la un caz de furt, inculpații (hoții) fiind niște persoane pe care le cunosc foarte bine au inflorit cazul ala vai s-amar de capul lui. Au făcut din țânțar armăsar. Nu știu de unde își iau aia informațiile, dar și le iau prost și mint o tara întreaga. Atât am avut de zis happy noapte bună!

21 răspunsuri:
Robesi
| Robesi a răspuns:

Doar daca neaparat va trebui.

| Cophil a răspuns:

Nu.

| NLS a răspuns:

Da, austriecii cer vaccinul ca sa treci prin tara lor, cel putin asa am auzit la TV (Germania) acum cateva zile.

Si chiar daca nu ar cere, tot mi-l fac... doar mai astept pana prin iunie (la finalul lunii iulie urmand sa vin in tara).
Eu nu sunt in grupele programate deja, fiind mai tanar, dar sper sa ajung cumva la rand.

| Dandinelle a răspuns (pentru NLS):

Doar ca info: Pe 19.02 s-a dat o noua listă a țărilor în zona galbena iar Germania nu mai e printre ele. Adică nu mai trebuie sa stai in carantină 10 zile

| Apokales a răspuns:

Normal ca da.

| ScofieId a răspuns:

Daca o sa fiu chemat, da. Nu sunt cazuri in zona mea ca sa fie necesara vaccinarea. Astia care spun ca vaccinul nu este bun sunt niste simpli ratati care n.au facut nimic cu viata lor. Cand nu faci nimic in realitate pai sa facem multe din vorbe pe internet. In 2021 oricine poate sa para destept, dar nu toti pot argumenta coerent, logic si cu dovezi.

| KR0NSTADT a răspuns:

De ce te fwte grija despre modul în care îmi trăiesc viața?

| goguPatent a răspuns:

Abia astept.

| AndreiWRX a răspuns:

Buna, da, ma vaccinez.

| SetYourselfFree a răspuns:

Clar nu! unii oameni au murit iar altii au paralizat! si nu va raspunde nimeni pentru efectele negative pe care le-a avut vaccinul pentru tine.Si chiar daca nu apar acum efecte negative, pot aparea efecte adverse pe termen lung, dar din moment ce nu a trecut nici macar 1 an nu le vom putea cunoaste.

| suntserios a răspuns (pentru SetYourselfFree):

Ne spui si nou niste cazuri de decese provocate de vaccin? Si cu dovada te rugam. Multumesc.

| Benny09 a răspuns:

Nu!