| marrina a întrebat:

Testul de sarcina se poate face si inainte de menstruatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Testul de sarcina se poate face oricand. Doar ca daca il faci inainte de data cand ar trebui sa-ti vina menstruatia, poate fi inexact. daca e pozitiv, atunci esti norocoasa: afli mai repede ca esti insarcinata. Insa daca e negativ, nu poti fi sigura ca nu esti insarcinata. Un test negativ sigur este cel facut din urina de dimneata, la minim 7-8 zile de intarziere a menstruatiei.

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

De obicei testul de sarcina se face inainte sa-ti vina menstruatia pentru ca... daca ai ramas gravida oricum nu-ti mai vine.
"Testele de sange va pot spune daca ati ramas insarcinata in interval de 6-8 zile dupa ovulatie (dupa ce ovarul a secretat un ovul), iar testele de urina pot detecta sarcina dupa circa doua saptamani de la ovulatie. Insa unele teste de urina mai sensibile va pot spune daca sunteti gravida la 6 zile dupa conceptie sau la o zi de intarziere a menstruatiei."
vezi mai multe amanunte in articolul
http://www.suntgravida.ro/sarcina/Testele-de-sarcina.html

| dalida a răspuns:

Oricum ar fi o vizita la medic este bine venita
http://jurnaldeavort.blogspot.com/

Întrebări similare