| kira30 a întrebat:

Tocmai am baut cola expirat de o luna.Ma doare stomacul de nu mai pot si am greata.Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa dai afara ce-ai bagat, daca poti singur sa-ti gadili omusorul - eu mie nu mi-am putut face asta dar altii pot, apoi trebuie sa iti clatesti gura bine, sucurile gastrice ataca dintii, si apoi manca ceva usor, iaurt cu paine graham, un ou fiert, o banana, ceva de genul asta.
In cazul ca nu poti voma, mergi la farmacie sa-ti dea ceva, si un sfat ar fi bun, poate iti da un vomitiv, poate ceva pentru greata si ceva sa absoarba toxinele (carbune medicinal sau ceva cu fibre). Daca nu poti sa dai afara, cum am zis, atunci ar fi bine sa manci paine prajita pe care freci un catel de usturoi si unt si bei un ceai de musetel sau alte plante.

| croissant a răspuns:

Imi pare rau te sfatuiesc sa te consulti cu un medic de familie. Sanatate

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Bună!
Di ce faci de-alea şi consumi ce-i expirat, copile?
Nu ştii că orice produs care este expirat, nu se mai consumă, se aruncă?
Sau îl consumi până la data expirării, nu ştii de-ştea?
De urgenţă la medic!
Ai grijă de tine şi nu mai fă prostii de-astea

| zBogDDy a răspuns:

Ar fi bine sa mergi la spitalul cel mai apropit, sa te interneze, sau tu ai fi incercat sa-ti provoci voma ca sa elimini aceea cola.
Multa Sanatate!

| Booklover a răspuns:

Spune-le parintilor ca nu ai vazut ca e expirata si poate iti da ceva medicament... daca nu te lasa mergi la medic, dar cred ca o tableta rezolva happy

| Ursul543fanatic a răspuns:

Nu este bine, trebuie sa mergi urgent la un doctor. Dar pana atunci i-a o pastila de durere

| DuduRadu a răspuns:

Stai linistit o sa iti revi probabil esti balonat.