| matrix100 a întrebat:

Toti oamenii pot sa suporte lentile de contact? Sau sunt anumiti oameni care au ochii mai sensibili si ......nu stiu lacrimeaza, se inrosesc ochii sau alte simptome? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| aleee5262 a răspuns:

Intr-adevar ca ustura cand le pui cel putin primele dăți dar dupa ce te obisnuiesti e ok. E mai stresant ca trebuie sa le iei seara si sa le pui iar dimineata dar te obisnuiesti cu timpul deci nu o sa fie asa rau doar probabil prima data o sa te usture putin happy

2 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Nu, sunt oameni care nu el suporta deloc, de aceea sunt atat de multi care poarta ochelari. Nu mai spunca sunt extrem de scumpe si pe termen lung, ochelarii sunt solutia cea mai buna si mai ieftina.

| Zuzu1991 a răspuns:

Depinde, sunt sigur ca sunt unii care nu suporta deloc
eu de exemplu nu suport chestii care sa imi stea pe marul lui Adam, cum ar fi tricouri fara decolteu si NU reusesc sa ma obisnuiesc ORICE AR FI!