|

TPU, lui mama nu i-au făcut Tomografia la spital, venise cu ambulanța pentru CT.Au dus-o direct la reanimare și peste 5 zile a murit. Intrebare: Dacă îi făceau CT avea șanse să trăiască?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Tomografia este o investigatie, nu un tratament, asa ca nu are efecte asupra starii de sanatate. Se fac investigatii, de mai multe tipuri, se pune diagnostic si se dau tratamente, care dureaza si isi fac efectul in timp. Nu in cinci zile! Daca dansa a trait cinci zile in reanimare, era in stare foarte grava; nu o salva o investigatie. Imi pare rau pentru pierderea ta, stiu cum este: foarte greu; condoleante.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ar fi schimbat cu nimic, tomografia computerizată(ct) este o investigație, o metodă de diagnosticare neinvaziva care combină razele X cu tehnologia computerizată avansată pentru a reda imagini clare și detaliate ale structurilor interne și organelor corpului. Este folosită pentru a investiga diferite părți ale corpului: abdomen, cap, membre, oase, plămâni, inimă, ficat, pancreas, rinichi, glande suprarenale, vasele de sânge. Nu este un tratament, ceea ce înseamnă că nu avea șanse.
Condoleanțe!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai degrabă nu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează