|

TPU mi sa-ntâmplat ceva groznic azi dimineața undeva pe la 7:37... trebuia sa trec podul și am alunecat pe scări... am căzut in funt și chiar nu îmi amintesc dacă m-am lovit și la spate. Oricum avem ghiozdan. După impact, intr-o fracțiune de secunda toată durerea a trecut in toată coroana vertebrală și chiar am simțit o presiune pe spate. Știam ca presiunea imediat se va mari așa ca am încercat rapid sa mă ridic ca sa stau drept, însă pur și simplu picioare nu-mi mai răspundeau, iar durerea la spate devenise așa de mare încât nu am mai simțit nimic, și nu am mai putut respira vreo 10 secunde după care am respirat iar.am început imediat să-mi simt picioarele și m-am ridicat și nu am mai simțit aproape nimic, decât o ușoară durere la spate undeva la mijlocul toracelui, ceva de genu. am fost și la asistenta de la liceu, mi-a spus sa verific un doctor dacă durerea persista, chesti de astea. îmi puteți zice ce mi s-a întâmplat ( sa nu uitați ca am căzut in fund și am continuat sa covor așa vreo 3 trepte.)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| a răspuns:

Nu s-a intamplat nimic grav, doar ai cazut si te-ai lovit la noada fundului. Experinta si durerea au fost descrise corect si normal, pentru asemenea cazuri.
In princicpiu, in asemenea cazaturi te doara noada fundului acteva zile si trece.
In situatii grave, se umfla zona respectiva si atunci trebuie sa ajungi la medic, pentru o radiografie de coloana.