|

TPU.

Sora mea are 5 anisori si nu ii creste perisorul. Inebunesc cand vad fetite de varsta ei cu parul pana la fund sau cu codite.

A dus-o mama la doctora de familie acum un an si i-a spus sa o rada la chelie. I-a ras perisorul dar a crescut la fel...rar si pana la gat. In toamna se va duce la scoala. Si imi doresc din tot sufletul sa ii creasca macar pana la umeri si un pic mai des. I-am dat si cu ulei de ricin timp de 2 luni dar nu au fost rezultate. Cine stie un remediu: o crema, ulei, sampon, o solutie.orice...va rog.

Daca stii ceva, daca ai incercat si a dat rezultate sau daca stii vreo prietena care a incercat si a fost folositor scrie-mi si mie aici. Dau funda daca ma ajuti!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna anonima, pot sa spun doar ca rasu in cap a traumatizat-o pe surioara ta.In rest, nimic.Eu si multi alti suntem exemple vii, la faptul ca 'rasul' sau barbieritul in cap cum se spune(sau pe cap) nu indeseste parul.Eu ma barbieresc in cap de mic copilandru.Cand eram micut ma barbieream o data pe vara, de pe la 18 20 de ani o data pe saptamana, acum avand 27 de ani trebuia sa am un par des sa dau dauna totala la orice fotomodel.Cat despre ce poti face, nu stiu, totul e dat de ADN, nu poti sa il indesesti folosind X chestii, asa e sora ta,un exemplu banal, eu sunt castaniu in cap, insa ciocu meu e blond, bunicu meu are aceias problema big grin barba lui e blonda pe alocuri, iar el e saten, e din neam si imi accept soarta happy vezi sa nu fie si la surioara ta la fel.

| explică (pentru Liviu):

Nu stiu ce sa spun. Rasul in cap a fost recomandat de un doctor specialist si asta a fost la 3-4 ani. Acum are aceeasi lungime parul cum il avea la varsta aia. In neamuri nu stiu cu cine sa zic ca poate semana. Uite un exemplu eu sunt sorsa si parul meu depaseste de fund si este des si luminos. Nu am idee.

| a răspuns (pentru Anonima0512):

Ala nu e specialist in momentu in care ti-a zis ca rasu in cap indeseste parul. Daca eu care o fac saptamnal iti spune ca nu il indeseste, e treaba ta ce crezi.Insa uitete la barba tatalui tau. Daca se indesea dupa ras mereu, unde ajungea omu? ajungea sa doneze par, nu? ti se pare mai des parul pentru ca atunci tot parul ajunge la aceias lungime happy

| explică (pentru Liviu):

Din cate am scris. Doctora de familie ia recomandat asta surori mele. Si asta a fost cand era mica. Avea 3 ani. Pana acum ia crescut....la loc. Dar nu mai mult de atat.