| Iamr3d a întrebat:

Un șampon pentru refacere a părului alpecin c1, syoss keratina sau ceva de la head&shoulders, care din acestea credeti ca e util pentru un scalp mai sensibil?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Eu nu recomand sampoane din comert ci din farmacie, sunt mai scumpe dar sunt mult mai bune, tu ai nevoie de un sampon tratament nu de ceea ce se gaseste prin supermarket de exemplu.
Intreab farmacistul daca este sampon pentru probleme ta si vezi ce recomandare primesti.

| Iamr3d explică (pentru Simpatik):

Ăsta este din farmacie. dar frizerul mi-a zis ca sa raman pe head&shoulders

| ancaval a răspuns:

De unde ști că e sensibil? Ce simptome ai?

| Iamr3d explică (pentru ancaval):

Nu am niciun simptom dar frizerul a zis, sunt deschis la culoare si nu stiu sincer ce sa mai cred

| ancaval a răspuns (pentru Iamr3d):

Și frizerul de unde știe?
Și dacă ești deschis la culoare, ce?
Folosește în continuare ce ai folosit și până acum! Nu cred că e cazul de o îngrijire strictă a părului. E mai bine să fie spălat cât mai natural și NU bombardat cu tot felul de produse cu conținut de substanțe dubioase care, pe termen lung, pot face rău.

Eu, deși sunt fată, folosesc șampon de urzică de la o firmă pe bază de plante. Și am un păr lung și frumos.
De ce atâtea "probleme"? Nu-i cazul. Problemele trebuie să apară foarte târziu. Și nu la tinerețe, că bănuiesc că ești tânăr.