anonim_4396
| Anonim întreabă:

Un urma cu 1 luna dupa ce am facut dus, am plecat spre munca îmbrăcata destul de subtire si batea vântul. Rezultatul peste 2, 3 zile o tuse seaca si sa zic ca respiram putin mai greu. Am zis ca nu este nimic serios si o sa treaca. Am plecat in vacanta, ma simteam cam greu si toata nebunia cu corona virus ma facea sa cred ca am acest virus. Întoarsa din vacanta am mers la medicul de familie, m-a ascultat la plamani apoi mi s-a dat antibiotic 10 zile acc si un sirop. Diagnostic viroza pulmonara. In timpul tratamentului ma simteam bine, tusea s-a ameliorat dar nu a dispărut de tot. Am terminat tratamentul si mi se pare ca ma apasa ceva in piept, ca respir mai greu. Poate sa fie doar in capul meu pentru ca toate stirile astea ma fac sa intru in panica si da eu panichez cand e vorba de boala.
Nu stiu ce sa mai cred. Maine voi merge din nou la medicul de familie.
Se mai confrunta cineva cu viroza pulmonara? Trece atat de greu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| AlexMh a răspuns:

Pot sa treaca si 3 luni de zile si sa nu te refaci complet dupa viroza, sa ramai cu o tuse seaca. Nu cred ca este nimic grav, dar pentru siguranta ta, si psihica si fizica, mergi si fa un control, e cel mai bine. E irelevant ce opinii avem noi.