| thefortgod a întrebat:

Unul a tipat foarte tare langa urechea mea (cam la 1-2cm distanta fata de urechea), sunetul a durat cam 1 secunda, dar a fost foarte puternic. Pot fi consecinte pe viitor? Am auzit ca urechea se reface singura.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Leatherface4ever a răspuns:

Am înțeles ca ai auzit pentru un scurt timp un fel de tiuit, dacă nu ai mai auzit din nou înseamnă ca ești ok și nu s-a produs o trauma sonora. Ai o teama nejustificata, nu ți se va întâmpla nimic stai liniștit.

| Leatherface4ever a răspuns (pentru Leatherface4ever):

O perioada încearcă sa nu mai asculți muzica în handsfree ( casti ) asta e recomandarea mea, dacă tot o faci sa dai volumul micwinking

| Eisenheim a răspuns:

Sa vezi in ce gălăgie lucrez eu de ani buni, pun căștile pe urechi, dau muzica maxim dar abia o aud. Bineînțeles, aud bine, dar abia dacă mai înțeleg ce zice cineva aflat la o distanță de peste 1 metru happy ideea e că un tipat nu te afectează, dar dacă se repetă gălăgia des, instant nu te afectează, dar cu trecerea anilor te va afecta suficient, in mod sigur happy