|

URGENT! Daca am herpes si am pupat-o pe iubita mea dar nu pe buze, se poate transmite?

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai herpes unde anume? Daca ai la gura stai linistit ca nu-i cum se aude sau cum spuenau lori mai si spun inca doctorii.
Toti bat campii, habar n-au despre ce vorbesc. Daca intrebi un doctor ala iti va spune ca daca saruti o fata gata si aia va avea.Pe dracu minciuni,sau poate nu minciuni habarnism ar fi mai bine spus,doctor pompier laughing
Chestiile astea parerea mea,desi nu-s doctor credc ca stiu mai bine ca ei laughing deci nu-i nici un virus nimic,este o dereglare a unei functii pe undeva.
Eu am herpes din asta,apare asa din an in paste la buze,sincer am avut ceva iubite,le vad si acum dar nici una na are asa ceva,la nici una nu i-a aparut nimic laughing asa ca balariile ce le spun medicii,aia le zic din citite,din auzite ca de avut habar nici nu se pune probleme, deci de balariile lor is satul.
Iti garantez ca daca o saruti chiar cu alea la gura ea nu va avea la fel niciodata laughing iti garantez.
Nu se transmite pentru ca nu are ce s-a se transmita laughing ce ai tu este o dereglare fiziologica care determina acele eruptii, alea nau cum sa s e transmita ca nu-i un agent patogen, deci tot globu zica car fi virus laughing doara ca nimenu nu la putut prinde, nici macar sal vada, ala al drac se ascunde cand vor ei sal vaza laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca are sistemul imunitar bun nu se infecteaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ai pupato pe obraz nu cred

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu cred

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează