|

Va rog ajutati-ma. Am fost la baie si dupa ce am urinat si m-am sters am vazut sange pe hartie, am luat alta bucata de hartie, iar m-am sters si iar sange. Stiti si voi despre ce este vorba. Imi este rusine sa ma duc la mama si sa ii spun si m-am gandit in felul urmator, ma duc sa dorm si maine dimineata cand ma patez ii spun ca mi-a venit. Dar pana atunci ce fac? crying(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Trebuie sa ii spui mamei, ea te poate ajuta.Cred ca e prima ta menstruatie, nu iti face griji, corpul tau trece prin schimbari. Daca nu vrei sa ii spui mamei tale inca ca ti-a venit menstruatia atunci foloseste un absorbant care se pune pe chilot(e de acela cu aripioare cum vezi in reclame la televizor).Nu iti recomand sa folosesti tampoane interne caci nu stii inca cum se pun corect in vagin.Asta trebuie sa te invete mama ta.Asadar,calmeaza-te,nu te panica.Menstruatia poate fi o aventura plina de experiente noihappy. Bafta!

1 răspuns:
| a răspuns:

Pui un absorbant, și gata.