Ai presimtirea sau ai doar impresia?
De ce sunteti voi tinerii anxiosi? Ce temeri aveti? Ca doar acum aveti libertate ca.ca.lau.
Impresia* Am fost pe graba când am scris.
Pai avem și noi problemele noastre (Relații de familie, prieteni, viața)
Viața nu e așa precum pare.
Eu am avut problema asta, a durat mult timp pana mi-a trecut, la mine probabil s-a datorat izolarii si conexiunea cu oameni toxici.
Nu am luat tratament, tin minte ca am fost la orl si mi-a dat vitamine pentru sistemul nervos.
Acum mi-a ramas doar cand trebuie sa iau pastile care sunt mai mari, am o teama ca ma voi ineca, desi daca le iei cum trebuie e imposibil sa te ineci.
Deoarece ai intreruprt tratamnetul psihiatric pentru anxietate, boala a evoluat spre paranoia, pare ca frica asta sa nu mori inecat este un fel de paranoia.
Lipsa tratamentului pshiatric va continua sa-ti deterioreze sanatatea mentala, boala sa evouleze ..si vei ajunge la paranoia severa, schitofrenie si boli mentale foarte grave.
Ia auzi!
Probleme de viata, de prieteni (?), de familie...
Pai prietenii, ca de aia sunt prieteni, sunt primii care te ajuta. Familia e drept, nu ti-o alegi. Dar cu prietenii te ajuti nu mergi doar la baut.
Depinde numai de tine!
daca te tratezi acum serios 2-3 ani, poti sa-ti revii complet.
Dar daca boala evolueaza foarte mult...s-ar putea sa nu te mai poti vindeca si atunci iei tratament pe foarte multi ani.