| Mihai1947 a întrebat:

Va salut!
Ce parere aveti despre redensyl?
Am 18 ani si de aproximativ 6 luni a inceput sa imi cada parul, fiind o alopecie androgenica din cate am inteles de pe net...
Am fost la un dermatolog care mi-a recomandat un ser pe baza de minoxidil, dar medicul meu de familie a spus ca are foarte multe chimicale care pot intra in sange cu timpul, mai ales ca tratamentul cu minoxidil trebuie tinut toata viata pentru a pastra parul crescut...
Tot medicul de familie mi-a recomandat sa incep un tratament cu un ser cu redensyl de la Revalid.
Urmeaza sa merg saptamana viitoare la un endocrinolog ca sa aflu de ce imi cade parul, de la stres sau din cauza hormonilor, sau macar sa imi dea un tratament mai bun(daca cel pe care il tin acum nu e bun).
Orice sfat sau recomandare sunt bine venite, chiar nu vreau sa chelesc atat de tanar. sad
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| batranulintelept77 a răspuns:

Nu ți-a explicat bine. Minoxidilul intr-adevăr poate avea anumite efecte adverse, destul de rar. Totusi este o substanță cu o eficiență ridicată.
Recomandarea mea primordială este substanța FINASTERIDE. Desigur și aceasta cu posibilele ei efecte adverse. Aceasta ataca problema de la cauza, adica inhibă producția hormonului DHT ce cauzeaza caderea parului pe cale androgenica. Minoxidilul e un agent de creștere, care nu stopeaza chelirea, ci doar creste alt păr, ce la rândul său poate cădea. Cel mai important este să minimalizezi chelirea, inainte sa vrei sa crești altceva. Iar acestea doua in combinatie cu derma rolling (intepaturi milimetrice pentru o mai buna absorbție) pot da rezultate foarte bine, mai ales avand in vedere ca ai observat problema devreme cand inca nu e foarte grav.

Despre efectele adverse menționate cât si modul de utilizare și tot tacâmul, mergi pe canalul MORE PLATES MORE DATES și vei găsi tot ce cauți.

| Mihai1947 explică (pentru batranulintelept77):

Am auzit si de finasteride, am vazut ca si ala trebuie luat toata viata...si poate provoca infertilitate, este adevarat sau am citit eu din surse proaste?

| batranulintelept77 a răspuns (pentru Mihai1947):

Este adevărat dar șansele sunt extrem de mici și poți sa te recuperezi cu tratamentul potrivit. Da, trebuie luat toată viața, dar asta se aplica la orice. Nu vei putea lua ceva ce sa opreasca chelirea acum si pentru totdeauna. Deoarece hormonii circula prin sânge, iar sângele se miscă și se schimba continuu. Chiar si daca iti faci implant de păr, tot poți chelii pe baza andorgenica, deci ai nevoie sa suprimi acesti androgeni(cu ceva precum finasteride) pentru a opri acest proces.

| Mihai1947 explică (pentru batranulintelept77):

Am inteles, multumesc mult de sfaturi!

4 răspunsuri:
| FantasyBoy a răspuns:

Nu recurge la asemenea otravuri, gandeste-te ca Finasteride iti va ruina viata personala, ce faci in cazul in care vei avea sotie si va ramane insarcinata cu un fat de gen masculin?! Sperma ta va purta otrava, si ii va ruina baiatului tau viata personala. Redu 5 alfa reductaza care hidrogeneaza testosteronul transformandu-l in DHT, scapi si de nenorocitele de amine de inhibare care-ti provoaca depresie, si de colesterolul in care se transforma DHT.
Solutia e sa-ti ridici nivelul de oxitocina, si sa mentii nivelul de vasopresina, iar asta poti realiza numai cu o partenera stabila(...). Nu conteaza prea tare daca ai sau nu par in cap, conteaza ce ai in cap!