| Valisson a întrebat:

Vă salut cu respect, am și eu o problemă, mi-a fost prescris Xanax(Alprazolam)de 0, 5mg de 3 ori pe zi, ce se poate întâmpla dacă am luat Xanax-ul și încă ma lupt cu somnul, administrând alt medicament pe nume Gerodorm 40mg(Cinolazepam)? Este vreo problemă dacă le iau pe amândouă odată sau pe rând? Vă mulțumesc frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Sonia822 a răspuns:

Da, e o problema, compozitia din unul poate reactiona la compozitia celuilalt, si produce efecte nedorite asupra creierului si nu numai. Asta pe de o parte. Pe de alta parte, e ca o doza dubla, cred ca iti doresti sa te trezesti! Eu am lat ulei de canepa cannabis de la Hofigal, 26 lei pachetul, le gasesti in farmaciile naturiste. Luam o pastila d-aia cu o ora inainte de culcare si ma lua un somn napraznic. Si e natural, nu chimicale cu efecte secundare. Poti sa incerci.

| AlexandraAlexandra19023 a răspuns (pentru Sonia822):

Ati luat pe baza de reteta sau la liber?

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Buna si eu am luat xanax o perioada, te calmeaza, dar nu e pentru somn, mie mi-a dat imovane doctorita, dar nu am scapat de insomie

| Ventrue a răspuns:

Cl mai ok e sa intrebi medicul sau la farmacie.

| Ventrue a răspuns:

Pe net zice ca combinatia poate accentua efectele secundare:
The risk or severity of adverse effects can be increased when Alprazolam is combined with Cinolazepam
https://www.drugbank.ca/drugs/DB01594#interactions

| Justme79 a răspuns:

Buna știu de la o cunoștință că este foarte bun Xanax dar poate nu își face efectul la toată lumea important este să citiți prospectul la ambele medicamente și să vedeți dacă este ok să le luați pe ambele in același timp sau cel mai bine mergeți la medic și întrebați toate cele bune îți doresc