| BeBeRHv a întrebat:

Va salut pe toti, am o problema cu un dinte care ma doare foarte tare am trecut pe un antibiotic am luat si calmante la greu de tot felul acuma ma simt mai bine, dar m-am trezit de 2 zile cu partea de jos ( buza si barbia ) unde am si problema cu dintele ca imi amorteste ambele doar partea aceea. nu stiu ce sa fac, astept raspunsuri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Sper ca nu ai luat antibiotic dupa ureche. Este cea mai mare prostie pe care o poti face pentru sanatatea ta si a altora. Antibioticele luate aiurea iti distrug sistemul imunitar ceea ce iti va provoca mult mai multe infectii decat in mod normal si risti sa creezi bacterii mutante mult mai puternice si rezistente antibioticelor existente pe piata. Tu ca individ nu vei face asta, dar o masa intreaga care face asta (in care te afli si tu), creaza astfel de probleme. Daca oamenii nu ar fi luat antibiotice dupa ureche acum probabil cele mai grave infectii inca ar putea fi tratate cu penicilina. Dar pentru ca lucrul asta nu s-a intamplat, penicilina a devenit unul dintre cele mai slabe antibiotice de pe piata. Iar apoi, cercetatorii nu pot dezvolta antibiotice la nesfarsit. La un moment dat se va ajunge la o limita, la care nu s-ar fi ajuns daca lumea s-ar fi oprit din a lua antibiotice aiurea. Daca nu ma crezi pe mine, intreaba pe orice persoana care are cunostinte elementare in medicina. Orice doctor iti va psune acelasi lucru.

Mergi la doctor. Probabil ai o infectie. Apropo nu toate antibioticele trateaza toate infectiile. Unele trateaza un anumit tip de infectie, altele alt tip de infectie. Au tinte diferite. Inca un motiv in plus sa nu iei antibiotice aiurea. Este foarte posibil ca infectia respectiva sa apese pe un nerv si sa cauzeze amorteala respectiva. Daca nu este infectie, sigur ai o carie care trebuie tratata. Orice dinte care te doar mai mult de doua zile constant are nevoie urgenta de tratament.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dentist, cauta o fata tanara ca te va trata bine https://www.facebook.com/......078696436/

| Salontanul a răspuns:

Mergi la medic. El poate hotara ce sa faci.

| Holy2010 a răspuns:

Sa mergi la stomatolog! Ce mai astepti?!

| NituRaluca a răspuns:

Mergi la un dentist profesionist

| OoBunnyoO a răspuns (pentru NituRaluca):

Ma bucur ca te-am putut ajuta si multumesc pentru fundita. happy