Cu mancare fara sport poti sa slabesti, dar invers e o aberatie. Nu se poate asa ceva. Eu mi-am facut propriul regim, mai bine zis stil de viata si functioneaza perfect. Fara prajeli, grasimi, paste fainoase,dulciuri, carne de porc. Iar dupa 4-5 nu mananc decat fructe. Crede-ma ca ai ce sa mananci si iti schimba complet viata si metabolismul. Eu acum chiar nu mai pot manca altceva.
Eu zic să faci exercitii multe sport cel mai bine să sari coarda tim de 30 de minute pe zi sau chiar mai mult într-o luna sau chiar mai puţin sau să fugi 2 km fuga de rezistenţă nu viteză , şi nu mai mânca carne . Aşa sigur o să slăbeşti dar unii nu se ţin de programul acesta apoi ajung să le pară rău. Ţine minte Cât mai MULT sport ! FĂRĂ diete ! nu sunt sănătoase pentru organism . Mănâncă cât mai puţină carne sau chiar deloc ! Nu mânca după ora 6.
Alta parere
Iti uriz succes!
Funda?
La micul dejun un ceai de soc sau eventual cereale musli vitalius cam asa se numesc si un sandvici cu ceva usor...la pranz ceva din orez sau cartofi natur.Seara o salata fara prea mult ulei sau cel mai bine deloc.In plus de asta daca nu alergi macar 1 ora pe zi de dimineata nu ai cum sa slabesti
Luni-mic dejun:1cafea neagra sau ceai 1 mar branza de vaca slaba dejun: 2 oua fierte tari 1rosie cruda spanac fiert castraveti cina: 1 friptura de vita(la gratar) salata verde cu ulei(de masline) lamaie cascaval(slab in grasime) mart- mic dejun: 1 cafea neagra sau ceai 1 biscuit, branza de vaca slaba dejun: 1friptura de vita(la gratar) salata verde cina:supa de zazavat, branza de vaca slaba joi-mic dejun: 1 cafea neagra sau ceai 1biscuit dejun: 1 ou fiert tare, morcovi rasi, cascaval (slab in grasime cina: salata de fructe fara zahar 1 iaurt (slab in grasimi) miercuri- mic dejun: 1 cafea neagra sau ceai 1biscuit dejun:telina rasa cu 1 portocala cina: 2 oua fierte tari jambon fiert salata verde vineri-mic dejun:1 castronel cu morcovi rasi cu lamaie dejun:peste alb 1 rosie cina:1 friptura de vita(la gratar) salata verde sambata-mic dejun: 1 cafea neagra sau ceai dejun:pui fript salata verde cina:2 oua fierte tari 1 castronel cu morcovi rasi duminica -mic dejun:1 cafea neagra sau ceai 1 biscuit dejun:1 friptura la gratar 1 fruct cina: tot ce va doriti (fara alcool)
Ai mei au tinut regimul si au slabit destul...trebuie urmat 13 zile si mananci normal a 14-a zi fara a abuza. urmandu-l in mod absolut duce la o scadere in greutate de 9-10 kg pentru ca schimba metabolismul. dupa mananci din alimente care sti ca ingrasa.
Un meniu bazat pe 800-1000 de kcal/zi nu va fi suficient pentru o buna functionare a organismului; necesarul zilnic fiind de aproximativ 2000 de kcal/zi pentru un adult si de aproximativ 1800 pentru un adolescent.O dieta necorespunzatoare nu va asigura organismului energia necesara, pe care acesta si-o va lua din rezervele sale.Pentru a reface aceste rezerve,vei fi nevoit sa mananci mai mult,lucru care va duce la ingrasare(asa zisul efect yoyo). Deci,pe langa faptul ca-ti poti afecta serios sanatate,risti sa o faci degeaba,slabirea nefiind de durata.
Pentru a slabi nu va fi nevoie de un anumit meniu,ci doar de o alimentatie sanatoasa si echilibrata si de un program regulat de exercitii fizice.
Elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,seminte, alune, migdale sau fistic.De asemenea, nu trebuie sa elimini complet painea din alimentatie(are si ea rostul ei), ci doar sa o consumi in cantitati corespunzatoare.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare,iar consumata dupa masa,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult,nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara).In rest,mananca incet si mesteca bine mancarea(lucrul acesta te va ajuta sa nu mananci mai mult decat e nevoie).Cea mai importanta, in schimb, este miscarea.20-30 de minute de alergare pe zi,cu viteza medie, te vor ajuta sa slabesti frumos, treptat si sanatos.Succes.