| anonim123456 a întrebat:

Vreau sa slabesc si sa ma inalt. Ce exercitii imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Fast92 a răspuns:

Du-te la o sala de fintness si vorbeste cu intructorul de acolo, el este in masura sa iti recomande un set de exercitii si ce ai voie sa mananci.

| MrAlex a răspuns:

Pentru slabit abdomene si sa alergi 4 km pe seara iar sa te inalti stai zilnic agatat de o bara

| diavolitadulce a răspuns:

Eu iti recomand sportul pe care il fac si eu. du-te la o sala de fitness fi antreneaza-te pe ritmuri de tae-bo. nu cauta pe internet. am facut si eu asta nu este nimic la fel. asa vei slabi si te vei inalta si pe langa asta te poti apara de atacurile surpriza din oras. sau daca vrei distractie maxima fa cangoo jups. sti sportul acela pe ghetele cu arcuri. foarte distractiv. si pe ala il practic. bafta! sunt sigura ca vei reusi sa slabesti imediat daca asculti de sdaturile mele si de ce nu incearca si o dieta. sa stii ca da roade cea pe care o folosesc eu.
luni:lactate
marti:carne (dar nu prajita)
miercuri:fructe
joi: legume
vineri: peste
sambata: oua (dar nu prajite)
duminica: inlocuiesti duminica cu una din zilele saptamanii. care vrei tu. daca eviti painea poti manca pe saturate si slabesti din prima saptamana. Succes