Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 12 Noiembrie 2025 sunt:
Salut.Recent am vopsit gardul de beton cu lac de piatra.In ziua aceea a adiat vântul putin si a facut ca ceva vapori de lac sa ajunga pe masina.Cu ce as putea face curat lacul de pe masina si de pe...? (mai mult)
L×A×H=Lungime,Adîncime,Înălțime?
Am un pistol de lipit cu baghete de silicon si as vrea sa stiu daca exista vreo combinatie de substante pe care sa o folosesc in urma careia dupa aplicarea siliconului acesta sa ramana putin mai...? (mai mult)
Ce retete de preparare a nautului cunoasteti? Daca se poate ceva sa aiba gust bun.
Ce pot gati din arpacas? Am primit de la cineva 5 kg de arpacas si nu stiu ce sa fac cu ea.
Voi ce prăjituri ați făcut?
Buna seara, azi am bagat niste rufe la spalat si am pus si o carpa imbibata cu benzina, rufele au capatat un miros de benzina, va trece mirosul dupa cateva spalari? Cu ce ar fi bine sa spal rufele si...? (mai mult)
La ce se mai poate folosi uleiul pentru bebelusi?
In ce preparate se foloseste anasonul?
Hei! Voi cum va pregatiti de Paste? Noi am facut in seara asta cozonacii, maine facem sarmale, ciorbita de vita, salata boeuf, un pui la cuptor, eclere, era sa uit azi am mai facut si salam de biscuiti!...? (mai mult)
Am un cuptor Electrolux si am bagat cozonac la temperatura 160 de grade si functia sus- jos și sus e facut iar jos nu e facut deloc... ce trebuie sa fac? Mi s- a intâmplat așa și la o prăjitură...? (mai mult)
Daca am intins foaia de aluat prea subtire la cozonac si umplutura a dat pe afara cam multicel, o sa se arda? Sau va afecta cu ceva anume cozonacul?
În ultimele 3 luni facturile la curent au venit cu mult mai mari decat de obicei. În ultimii zece ani media facturilor era de 150- 200 de lei (pentru 2 luni) insa ultimele 3 facturi au valorat:...? (mai mult)
Am pus carnea de miel la otet sa iasa mirosul de oaie si am lasat-o cam mult sau am pus prea mult otet, e acra la gust si s-a inchis la culoare, ce pot face sa scot acreala? Help
Care este secretul la un cozonac/pască să iasă pufos/pufoasă? Trebuie frământat mult sau se pune ceva anume? Pentru orice rețetă în general și fără să fie făcut la robot, frământat la ...? (mai mult)
Cum sa faci salata de beuf sa aiba gust bun?
A mancat cineva de aici bulgur? Ce retete cu bulgur stiti? As vrea si eu sa incerc si totusi nu vreau sa fie ceva fad.
Cu ce scoateti voi petele de deodorant de pe hainele albe? Incep sa prinda si culoare galbena si nu imi plac deloc. Ce sa fac? Voi ce folositi?
Stiti cumva cum pot scoate pete de cerneala de pe o bluza alba?
Buna seara, TPU! Stie cineva daca Toortizi sau Bruschetti sau covrigii sunt de post?
Câte calorii are o bucata de ferrero rocher? Nu 100 grame doar o biluță de aia
Am incercat sa fac paine din faina de ovaz, insa a fost un esec total. Dati- mi niste sfaturi sau retete cum sa fac sa imi iasa? Poate o reteta cu faina de ovaz si faina de grau, nu stiu, dar una incercata...? (mai mult)
Am si eu o problema. Am o pereche de adidași din panza (gen tricotati) pe care i- am agatat in bot, as vrea sa- i repar dar daca ii cos s- ar vedea urat. M- am gandit sa pun un petic pe bot dar nu stiu...? (mai mult)
Ce retete de pasca fara aluat stiti? Ceva sa iasa sigur ca nu prea le am cu placintele, prajiturile, efectiv nu imi ies.
Mi s- a terminat solutia de sters geamurile si am ramas cu 2 nesterse si nu pot ajunge acum sa cumpar. Ce as putea folosi din casa pentru a reusi sa termin si celelalte 2 geamuri? Nu pot ramane cu ele ...? (mai mult)
Am facut o salata de icre de crap si a iesit usor apoasa. Am folosit ulei de floarea soarelui si miez de paine umed (am scurs bine apa). Fara apa minerala. Unde am gresit?
Carnea de miel se prepara mai greu decat cea de pui? La tigaie ma refer sau gratar.Se poate prepara in acest fel?
Cum as putea sa vopsesc ouale natural? Fara a folosi acele culori din comert?
Lenjeria intima se poate vopsi?
Cine are cana filtranta Aquaphor sau Brita? Care e mai buna? Din alea la care pui filtre și filtrează apa de clor, metale grele, pesticide. E mai buna apa? Cum vi se pare? Se simte diferența?
m- am gândit să fac o tobă vegetală din ciuperci champinion albe și champinion maro. Le fierb adaug usturoi dar vreau să le leg cumva că nu se prinde. Ce aș mai putea adăuga (fără...? (mai mult)
Bunăăă! Imi puteti zice cum sa fac ciorba de burta fara os, pas cu pas? Nu gasesc reteta pe net care sa fie ok...
Hey! Cu ce se curăță eyelinerul lichid de pe haine de bumbac? Multumesc
am taiat un avocado crezand ca e copt cand de fapt nu era. Mai pot sa-l las la copt? Am auzit ca se strica imediat dupa ce le-ai taiat. Multumesc anticipat si dau funda!
Salut, știe cineva câteva trucuri, pentru mobila mai curata, mai lucioasă?
Ce rețetă de clătite folosiți?
Cum se vopseste o pereche de blugi. Au fost un gri deschis, i- am bagat la spalat si acum s- au facut urati de tot si vreau sa ii vopsesc, insa nu stiu cum. Trebuie sa folosesc si ceva ca sa se prinda...? (mai mult)
Ce storcator de fructe aveti? Ce recomandati? As vrea sa fie si pentru legume (morcov, sfecla rosie si alte legume ce se pot da printr-un storcator).
Se pot face clatite intr-o tigaie fara teflon, care este si zgariata? Ce sanse sunt sa iasa cum trebuie?
Pe cutiile de plastic ce pot fi folosite la cuptorul cu microunde este "desenat" un semn care arata asta. Care este acel semn? Sunt in deplasare, am cumparat ceva mancare "la pachet" si nu stiu daca ...? (mai mult)
Am nevoie de putin ajutor. Am o obsesie legata de mirosul balsamului de rufe. Ma enerveaza faptul ca am incercat multe tipuri de balsam: lenor, cocolino, silan. Dupa spalare se simte putin mirosul(sau...? (mai mult)
Ieri s- a dat cu vopsea lavabilă(albă) în dormitor și azi am pus phototapet(d- ăla cu peisaj). După ce l- am aplicat s- a dezlipit pe margini(sunt 4 fâșii) și se vede urât. Cu ce să lipesc...? (mai mult)
Pentru cine a consumat, ce parere aveti despre slimmiccino, cafea pentru slăbit de la sensilab?
Am un material de culoare rosu burgund, as putea sa il vopsesc sa il fac rosu aprins? E o bluza din bumbac.
Salut dragilor! Am o rochie alba care si- a cam pierdut stralucirea sa zic asa. Nu mai e la fel de alba si am incercat cam orice sa o readuc la viata. As vrea sa o vopsesc intr- un albastru deschis,...? (mai mult)
Ați folosit vreodată vopsea pentru ceramică pentru a schimba culoarea gresiei sau a faianței? Rezultatul a fost unul bun? Recomandați vopsirea sau înlocuirea gresiei și a faianței în cazul...? (mai mult)
Am o problema. Am nevoie de un filtru Hepa si din cate am inteles, este unul si la aspirator. Dar nu prea stiu unde =P. In spate sau la sac... Scuze dar nu prea stiu unde sa pun intrebarea
A incercat cineva sa faca suc de rodie? Merge data rodia prin storcatorul de fructe? Nu am unul foarte performant si mi- e ca acel filtru se va umple de micile seminte de la rodie si nu le voi mai putea...? (mai mult)
În mod normal în cât timp sunt gata legumele trase în tigaie?
Care este lungimea ideală a perdelelor si al draperiilor in dormitor? Ale mele vin deasupra podelei cu vreo 25-30cm,e ceva rau in asta? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Miruna0 întreabă:
Ion777345674367687 întreabă:
doctorandus întreabă:
AlexMarosan21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!