Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 12 Noiembrie 2025 sunt:
Sunt bune aparatele de spumat laptele https://m.emag.ro/spumant- lapte- latte- esesp- ekf001k- e/pd/DTVYMLBBM/?cmpid=87005&gclid=CjwKCAjw95D0BRBFEiwAcO1KDDkqo92JP91dZAzenU59_7ZtGskiWt7J-...? (mai mult)
Imi doresc sa includ din ce in ce mai mult otetul balsamic in dieta mea, insa nu prea stiu cum sa-l combin. Voi cum obisnuiti sa-l consumati?
Salut, cum se poate calcula costurile unu bec neon la consum de bani la ora, zi? De exemplu un bec sau neon de 50 w sau 100w, mersi.
Buna, am achiziționat cu 1 an in urma o pereche de teniși, i- am purtat cat i- am purtat până a venit frigul, tata i- a pus în pod sau naiba știe unde, de i- a prins ploaia și i- a udat, au acum...? (mai mult)
Hello! Vreau sa va intreb ce mancati in cele 3 mese ale zilei? Ce preparate sa mananc seara si ce nu? Multumesc pentru raspunsuri
Cum se face crema de vanilie pentru eclere? Iese buna cu faina cum vad ca se face? Nu exista plicuri la magazin doar sa o fac? Si glazura cum se face?
Cu ce sa-mi sterg ochelarii? Folosesc servetele umede si dupa uscate (din alea normale) dar ramane urma si ma deranjeaza cand vad prin ele.Ma deranjeaza enorm la ochi
Heii, imi puteti da cateva idei de feluri de mancare pe care le pot face cu carne tocata? In afara de ciorba de perisoare, chiftele, musaca, ardei/rosii/dovlecei umpluti, sarmale. Multumesc
Vreau niște site-uri cu rețete culinare! Mulțumesc!
Imi poate da cineva o reteta pentru pastele carbonara? Sunt preferatele mele, dar am impresia ca sosul meu e cu mult departat de cel din restaurant. Stiu ca sunt multe retete pe internet, dar poate aveti...? (mai mult)
Se poate scoate culoarea de la hârtie creponată din haine? Cum?
As avea nevoie de niște situri cu rețete ale unor chefi... Ca de exemplu cel al lui chef Nicolae Tomescu-https://chefnicolaietomescu.ro Mulțumesc!
As putea face french toast dar fara oua? Daca nu stiti ce e french toast, e acea paine imbibata in ou cu lapte si prajita.
Se mai gaseste de cumparat lapte praf? In hipermarketuri nu am mai gasit :(
Daca fac floricele la aragaz, boabele de porumb care nu au sarit, mai pot fi folosite in continuare? Vor sari a doua oara?
Hei TPU, vreau sa fac shoturi din jeleu, dar nu stiu de unde sa cumpar gelatina jeleu, idei?
As vrea sa imi fac un smoothie, as putea sa folosesc si nuca de cocos? Ce retete stiti care sa contina si nuca de cocos?
Buna! Pentru cei care au masina de facut paine. La voi cat dureaza un program normal? Eu am unul si e de 3 ore, ceea ce mi se pare foarte mult. La voi la fel?
Care credeti ca este cel mai potrivit numar de rpm la spalarea hainelor? Eu obisnuiam sa folosesc 600 si 1000 rpm. Nu vreau sa stric masina de spalat si imi e teama ca la videze mari se va strica.
Daca am centrifugat de mai multe ori cu viteza maxima de 1600 de rotatii pe minut credeti ca se poate strica mai repede aparatul? Stiu ca nu e bine sa bag acea viteza mare, dar au fost niste nevoi...? (mai mult)
Cat timp poti pastra conservele facute in casa? Am si borcanele cu mancare sterilizata, acestea cat timp le-as putea pastra?
Mi- am facut o comanda pe hm joi si maine poimaine s- ar putea sa ajunga. Voi ce credeti, as putea sa o mai ridic? Oare sunt sanse ca virusul sa fie transmis prin colete? Mentionez ca am un colet...? (mai mult)
Salutare. La clătite apa minerala este obligatorie sau optionala? Si in loc de apa minerala merge sa pun niste suc acidulat de lamaie?
Cum fac varza murată pentru sarmale să nu fie așa acră? Am clătit bine frunzele înainte, dar degeaba.
Cate analize trebuie sa fac ca sa stiu ca nu sufăr de probleme ale tiroidei? (am făcut TSH). Incerc sa aflu care este cauza insomniilor mele.
Am o pereche de ochelari de vedere cu lentile heliomate. Cei de la optica mi-au zis să-i sterg cu o cârpă cu spirt. Este in regula? Afecteaza cumva tratamentul lentilelor heliomate?
Ce temperaturi suporta schlumbergera? (Temperatura maxima cu minus)
As vrea sa fac un lava cake, dar nu stiu cum sa imi iasa. A incercat cineva asa ceva? V-a iesit? Ce reteta ati folosit?
Am niste porumb de floricele, a fost tinut intr-o sticla de plastic. Va trebui sa le mai las la uscat inainte de a le folosi? Risc sa nu sara daca le pun direct la facut?
Am un tricou in 3 culori sus e rosu, la mijloc alb si jos bleumaren.Problema este ca pe partea cea alba s- a luat culoarea rosie, e patat.Cum fac sa scot petele dar sa nu stric tricoul? Pentru ...? (mai mult)
Cum repari un espressor din care nu iese deloc cafea?
Mi- am comadat o pijama din satin si pe site arata ca este un roz mov, frumos oricum, iar in realitate este un roz extrem de deschis si de tiganesc:)) daca o returnez si o schimb ies pe minus...? (mai mult)
Idei de mâncăruri? Voi ce aţi gătit in ultimele zile?
Cine a facut de aici macarons? Stiu ca nu sunt usor deloc de facut. Ca e posibil sa nu creasca sau sa fie foarte tari. Retete sunt o groaza, dar daca cineva a incercat una sa imi zica si mie. Sa merg ...? (mai mult)
Buna, buna! Fac niste crema din smantana lichida. Stiu ca esenta de vanilie merge, dar as vrea un gust aparte. Ce alta esenta as putea folosi? E pentru un cheesecake. Nu neaparat esenta, insa ceva ...? (mai mult)
Am o problema cu mancatul. Nu mai am pofta de mancare. Imi e tot mai greu sa mananc, ma fortez sa mananc, pentru ca altfel slabesc si nici tranzit intestinal nu mai am. Ma chinui o ora ca sa termin masa....? (mai mult)
Am o intrebare mai stupidă....deci: Cartoful organic este altceva decât Cartoful obișnuit? Intreb pentru o reteta in care zicea ca trebuie cartofi organici. (Reteta de mască de...? (mai mult)
Am cumparat un aparat de facut paine, mai exact Heinner https://www.ideall.ro/magazin- cuptoare- de- paine/heinner/Masina- de- paine- Heinner- HBM- 690W- - 193209?gclid=CjwKCAjwgbLzBRBsEiwAXVIygNB9_bQ38itbt0uKfDu1dObSbDVLhLHHBCmZ44_I5zGwqaulTP2emxoCOZ0QAvD_BwE....? (mai mult)
Cum as putea sa scot o pata de fond de ten de pe o rochie neagra? Nu e pătată recent abia ce acum am realizat
Citeam niste retete in limba engleza, fiind pe un site international si am gasit un preparat numit malai. Nu e vb de malaiul nostru de mamaliga, ci asa scria "malai". Nu stiu denumirea in romana. Am ...? (mai mult)
M- a mancat undeva, de plictiseala sa fac popcorn. Cum nu aveam decat boabe, am zis sa incerc, fiind prima oara cand fac asa, pana acum foloseam doar din acelea pentru microunde. Am pus uleiul...? (mai mult)
Buna! Imi place mult prajitura de tip negresa, insa in aceasta perioada nu am voie nimic cu cacao. Ce prajitura as putea face in acelasi mod, dar fara cacao? Ce ingrediente sa folosesc?
Buna! Am in casa lapte de vaca, zahar, faina si 3 oua. Ce desert simplu si rapid as putea face din aceste ingrediente? Plus ulei.
Buna dimineata. Voi folositi dezinfectant pentru rufe in masina de spalat? Ce recomandati?
Buna! M- a mancat undeva si am inceput sa fac o prajitura dupa o reteta in limba engleza. M- am impotmolit ca nu stiu exact la ce se refera vanilla frosting. Ok, ceva legat de vanilie, dar ce e mai ...? (mai mult)
Ati facut vreodata acasa unt de arahide? In afara de arahide ce mai am nevoie? Cat timp il pot pastra? Multumesc
Ce e de fapt crema de tartar? As putea sa o fac acasa? Cum?
Hei! Am un copilas de 5 anisori caruia ii mai dau uneori cate o guma. Problema e ca ieri am descoperit ca in loc sa le arunce la gunoi, le- a lipit de covor, intr- un loc mai retras. Cum scot guma...? (mai mult)
De ce mi se întărește chec-ul? Adică mijlocul e moale dar marginile se întăresc după câteva ore
Hei! Unde as putea gasi extrat de vanilie? Nu esenta, ci extract. In hipermarketuri nu am gasit. Alte magazine?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Miruna0 întreabă:
Ion777345674367687 întreabă:
doctorandus întreabă:
AlexMarosan21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!