Hei, am pus din greșală cateva picături de superuglu (picătura) pe un material din imitație de piele. Ideea de cum aș putea să le îndepărtez?
In Constanta ce farmacii colecteaza medicamentele expirate? Am o groaza si sa le arunc la gunoi nu vreau si nici sa le dizolv in apa si sa le arunc nu este o idee buna.
Din ingredientele tarate, malai de tara, crengute de cimbru, as putea face bors in casa? Crengute de visin, huste, leustan, nu am de unde sa le procur. Doresc de la cei care au facut, ...? (mai mult)
Am niste haine la care am observat ca le cam ies culorile. Cum as putea stopa acest lucru? Stiu ce sa fac ca sa nu le strice pe celelalte, dar eu vreau sa fac ceva sa nu mai iasa culoarea. Exista?
Hello TPU, am o pereche de blugi si din greseala am dat cu niste domestos pe ei si acum am o dunga alba le ei... Stie cineva cateva sfaturi si daca se mai poate scoate pata aceea? Multumesc
Am o problemă, am un inel, o brățară și un colier de argint de 925, le port tot timpul și le am mai bine de 2 ani. În ultima perioadă (luna trecută) am observat că începe să se închidă...? (mai mult)
Cum se prepară vinul fiert, ca la țară?
Stie cineva cum pot lua un credit doar cu buletinul fiind rau platnic in general? (circa financiara si biroul de credite) Mentionez ca vreau sa platesc creditul pe care il voi lua in proportie de 100% ...? (mai mult)
Am febra si am luat un nurofen si un parasinus, in cat timp isi vor face efectul?
Am nevoie de niste recomandari. As vrea sa fac un tort pe care sa il invelesc in pasta de zahar, insa nu stiu ce creme sa folosesc pentru interior. M- am gandit la un strat cu crema de ciocolata...? (mai mult)
Care e diferenta de intrebuintare dintre cartofii albi si cei rosii?
Hei! Mi s-au dezlipit niste adidasi, talpa normala, material folosit la mai toti adidasii. Cum i-as putea lipi? Am folosit un fel de superglue, dar se pare ca nu a functionat. Altceva mai bun?
Am o nelamurire despre calorii! Mama a facut sarmale si a pus printre ele si bucati de sunca (slanina de porc). Intrebarea mea este daca isi vor schimba valoarea calorica daca eu nu mananc sunca? ...? (mai mult)
Stie cineva cu ce se poate lua markerul de pe un pahar de piele?
Am vopsit o cuvertura, insa dupa ce s-a uscat culoarea imi ramane pe maini, nici nu am curajul sa o folosesc. Ce sa ii fac acum?
Buna, Am lipit pe perete diverse abtibilduri si acum nu mai reusesc sa le dau jos. Cum as putea sa le dezlipesc fara sa ramana in vreun fel ceva pe perete sau sa le dau jos cu tot cu var. Daca as incalzi...? (mai mult)
Fulgi de ovaz cu lapte sau danone de capsune, trebuie neaparat pus in cuptorul cu microunde ca sa poata fi mancat? Ca am observat ca toata lumea face asta.
Hei! Mi- e pofta de niste inghetata si ma gandeam sa fac una in casa cu lavanda. Am mancat din comert si mi- a placut foarte mult, insa nu mai gasesc acum acest sortiment. Am lavanda in ghiveci, as...? (mai mult)
Am o problemă cu mașina de spălat, am pus un covoraș de baie destul de ușor la spălat iar acum îmi zice "unbalance no spinning" și a rămas ușa de la mașina blocată (închisă). Ce e...? (mai mult)
Vreau să îmi pregătesc singur acasă cidru de mere (cu alcool) pentru consum propriu, însă pe internet găsesc rețete incomplete sau care se referă la cidrul fiert. Cum procedez? Pot face...? (mai mult)
Cum sau cu ce pot curata un ceas de mâna de rezidurile de pe exterior?
As putea subtia frisca cu vreun stabilizator? Stie careva? Sau alta metoda folosita de voi si care a mers.
TPU, ajutor! Vreau sa fac clatite pentru mama, insa nu as putea spune ca ma pricep forte bine. E prima oara cand fac. Am pregatit compozitia, insa dupa ce am incercat sa fac o clatita, mi- am dat ...? (mai mult)
Nu am gasit foite de alge, insa tot as vrea sa fac niste sushi, cum le pot rula? As putea incerca cu o folie de aluminiu? Nu am nimic la indemana ca sa pot rula ingredientele, ceva gen suport...? (mai mult)
Imi plac mult acele fursecuri, macarons. Spuneti-mi cum reusesc sa le faca sa fie atat de bune la gust si sa isi mentina prospetimea? Eu am incercat acasa, insa s-au intarit repede. Cele cumparate nu.
Dragilor, ati vazut orez rosu? Am gasit mai demult la mega image, insa nu am mai dat peste el. Mi s- a parut mai satios si mai bun, dar acum nu mai gasesc. In carrefour nu au asa ceva. Unde sa mai...? (mai mult)
Buna seara, in fiecare seara am o frica de orice, ba ca sunt sobolani, ba ca simt ca se aude ceva in casa si nu stiu ce sa fac, adica am o frica mare de intuneric... Cum pot sa scap la faza cu sobolanii?...? (mai mult)
am niste ghete de la adidas si am vrut sa le curat putin si am bagat in masina de spalat, neconstientizand ce se poate intampla, s- au albit fiind negre si doar daca dau cu crema de pantofi...? (mai mult)
Vreau sa fac un cheesecake dar in 2 culori. Stiu ca pentru asta am nevoie de colorant alimentar. Am ales un strat albastru si unul alb. As vrea stratul alb sa fie cel de jos si apoi cel albastru, insa...? (mai mult)
Mi- am (re)descoperit de curand o pasiune (doar pasiune, nu si punct forte). Asadar: a gatit cineva de pe aici Lasagna de curand? Ce ingrediente, - si mai ales condimente - ati folosit? Folositi...? (mai mult)
Vreau sa-mi cumpar o cafea tare. Ce marca imi recomandati si care sunt cafelele voastre preferate?
Dacă dezgheț carne tocata în apa peste noapte și o las în bucătărie se strica? Sau trebuie pusa la frigider?
Cum se curata argintul?
Bună. Am o întrebare. În săptămâna altfel plec la munte și prin Muntenia timp de 5 zile. Îmi încap hainele, lenjeria, produsele de igiena, încărcătoarele, tableta, bateria externa și...? (mai mult)
Ati mancat vreodata rambutan? Credeti ca daca partea care se mananca are si putina coaja de la sambure, e ok? Afecteaza cu ceva ca are si ceva pielita? E ceva in genul pielitei la samburele de avocado,...? (mai mult)
Am bagat la spalat un tricou in dungi si mi s-au intins toate culorile. Cum sa il curat? (daca se poate acasa)
Am o problema aproape de fiecare dată când fac supă cu tăieței iese prea groasă. Cum pot să "repar" supa? Pun un sfert de pungă de tăieței sau mai puțin, dar având și legume în ...? (mai mult)
Trăiesc drama avocadoului. Eu îl iubesc, dar el e foarte secretos. Mereu îl pipăi și mi se pare copt și de fapt e foarte necopt, sau mă gândesc: e cam tare, dar îl las câteva zile în casă...? (mai mult)
As vrea sa imi achizitionez prima masina de cusut. Vreau sa imi realizez singura hainele (de exemplu fuste, rochii, bluze) si de ce nu, in timp, si pentru alte persoane. Am tot cautat, dar nu...? (mai mult)
Am și eu o problema oarecum stresanta. Stau cu chirie și balconul este închis. Problema însă e sa îmi apare mucegai. Cum pot scăpa de el? Țin sa menționez ca vecinii din jurul meu au balconul...? (mai mult)
Cu ce pot lipi mai ok plasticul?
Cate kcl are un rulou cu ciuperci de la mega image?
E bună pizza aia de la Dr. Oetker?
Am topit ciocolata si am pus niste colorant alimentar, se va mai intari ca inainte?
Se gasesc cârnați Virlși in Caransebeș? Iar daca nu, atunci unde?
Salut, stie cineva cum sa spal noul model de geaca reflectorizanta de la Berska asa incat sa nu se faca urata? Ca la majoritatea asa s-a intamplat. Ex( temperatura .....etc)
Buna, buna! Vreau sa incerc ceva si vreau sa vad daca a mai facut cineva asa ceva si ce a iesit. Vreau sa fac un modelaj, dar din suc de fructe. Adica am sucul de la o portocala si vreau sa il aduc...? (mai mult)
Ciocolata caldă are cofeină? Are ceva dacă beau seara?
Am o pereche de blugi de piele maro, ieri mi- am luat o pereche de cizme lungi negre si mi s- au luat ceva urme negre de pe cizme pe blugi. I- am spălat dar tot nu se duce, am aplicat si bicarbonat...? (mai mult)
Am un abțibild pe luneta, o "mamaliga", sta acolo de 1 an, care ar fi cea mai bună metodă sa o dau jos?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Ana0912 întreabă:
CornelAdrian2005 întreabă:
Jeguldesubunghii întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!