Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 14 Noiembrie 2025 sunt:
Astazi, un coleg a adus mingea la scoala pentru fotbal, iar un alt coleg a luat- o sa faca scheme cu ea. Eram in clasa, asadar m- am dus sa ii iau mingea, dar s- a dus pe langa galeata cu...? (mai mult)
Bună TPU, știe cineva cu ce pot lua aceste pete albe de pe teneși? Sunt piele întoarsă, i- am primit de la cineva și au pete albe de decolorare. Știți cu ce se ia? Va rog...? (mai mult)
E OK dacă fac cartofi prăjiți fara pic de ulei la o friteuza cu aer cald.Nu e mai bine de.p.d.v al sănătății? Apropo cum fac așa buni cartofii aia de la MC sau KFC? Le ies unicat și foarte buni,...? (mai mult)
De ce mâncatul sănătos nu este delicios? Adică mâncarea sănătoasă n-are gust prea bun.
Daca as vrea sa imi fac un jerseu pe comanda, se poate? Stie cineva cam acre ar fi costul? Ceva de marime M. Thx.
Fac o prajitura si am nevoie de ciocolata topita, insa de culoare mov. Am colorant alimentar, insa am doar in casa ciocolata neagra sau maro. Daca folosesc colorantul, va iesi culoarea care trebuie?...? (mai mult)
Nu e o reteta obisnuita, insa am zis sa o incerc. Vreau sa fac ceva numit supa de pepene (watermelon soup). Stiu ca suna ciudat, dar am mancat cand am fost plecata in afara si a fost foarte...? (mai mult)
Voi aveți sandwich maker? Faceți la el? Va place cum iese?
Am o fetita care are o casa de papusi. Are acolo un fel de living si vreau sa il transform intr- un loc de luat masa. Nu are accesoriile respective si as vrea sa stiu cum ii pot face o masa,...? (mai mult)
Am fiert aseară niște ouă (tari) și au rămas 3 pe masă la temperatura camerei până acum(24h). Mai sunt bune de mâncat? Țin să menționez că e destul de cald in casă (28°C+ ). Vreau să spuneți...? (mai mult)
Ma strange foarte tare stangul la incaltaminte, dreptul e ok, ce as putea face? Am picioare egale, zic eu
De ce nu avem voie sa ne uitam la flama de sudura? Sau e un mit?
Vreau și eu câteva Rețete de shoturi și flambate. Multumesc!
Salut, vreau sa va intreb care folositi calorifere iarna, cam cat va vine la 2 luni la curent cand folositi caloriferul?
În ce supermarket găsesc să cumpăr ouă de găină la bucată? Și unde găsesc ouă nerefrigerate ca să le pot ține la temperatura camerei?
Salut, am și eu o problemă la mașină de spălat, cand e aproape de a termina programul respectiv îmi dă o eroare E 12, m- am uitat în manual și zice că este vorba de o inundație și că daca...? (mai mult)
Hei! Mi-a adus cineva niste tomate verzi sau tomate mexicane se numesc. (nu gogonelele noastre). Cam cat timp as putea sale pastrez in congelator? Cat rezista acolo?
De unde dieta vegana, de la Adam si Eva inainte sa pacatuiasca atunci cand mancau numai urzici si loboda si fructe?
Crenvurstii pot fi mâncați și doar încălziți la microunde? Am auzit asta de la cineva eu mereu fierți ii mancam
Crema Nutella facuta in casa (cu alune de padure, zahar, cacao, putin ulei) cam cat timp se poate pastra la frigider?
Cum pot sa scot o pata de cerneala pe un hanorac deschis din bumbac? Imi trebuie maine
Buna, prajiturile din comert, din cofetarii, contin zahar? Eu stiu ca da, insa am auzit ca, pot fi facute prajituri care au in compozitie extract de stevie.
Hey! Sunt la facultate și aș dori să îmi dați și mie niște idei de rețete ușoare și ieftine. Mulțumesc anticipat!
eu imi curat ochelarii cu apa si detergent PUR dar dupa ce ii sterg cu o laveta tot raman urme. Cum as putea sa ii sterg mai bine sa nu ramana nici-o urma?
Bună TPU! Am o rugăminte, puteți să- mi spuneți cum să mă îngraș la picioare mai mult(parcă am două bețe)? Adică, tot timpul când mănânc mă îngraș la burtă și la picioare îs superrr...? (mai mult)
Vreau retete pentru o cana de zahar,apa si sare, azi m-am gândit in ora ca vreau sa beau niște apă cu sare si zahar asa ca vreau retete pls.
Am o sapca de culoare alba, e noua, insa nu prea am puratat-o si s-a asezat praful pe ea. Cum as putea sa o curat, in asa fel incat acel praf sa nu se impregneze in material?
Am o punga de floricele cu unt, din acelea pentru cuptorul cu microunde. Le pot face in cuptor si apoi sa le mananca cam in jumatate de ora? Isi vor schimba gustul?
Hei, hei! Sunt vegetarian, se pot face rulori sushi si cu ingrediente vegetariene? Habar nu am, dar vreau sa incerc.
Vreau sa fac niste rulori japoneze, de sushi, ce fel de orez sa folosesc sa stea in acele rulouri? Nu merge orie tip, imi trebuie din acel care se poate modela, putin mai lipicios, nu stiu...? (mai mult)
Care frisca e mai buna, aceea la tub sau aceea la cutie de carton? Am vazut ca sunt si acele cutii su smantana pentru frisca. Sunt mai bune acestea?
Pot folosi margarina in loc de unt la negresa?
am 16 ani si am nevoie de ajutorul vostru. Nu am fost obisnuit cu animale de companie in casa, eu fiind la bloc, dar rareori am avut ocazii sa avem o pisica in familie. De aici vine ...? (mai mult)
Pestele macrou cam cate grame si calorii are? Stiu ca pe 100 de grame are peste 200 de calorii, dar el in medie cam cate grame are?
Salut. Am un paint zoom de vopsit si zugravit. Deci vopsesc cu el merge ok. Da la zugravit nu prea merge deloc ok. Intrebarea e cat de subtire trebuie sa fac lavabilul pentru a pulveriza pistolul...? (mai mult)
Salut, in ce tigaie se poate gati complet fara ulei fara sa se lipeasca? Ma refer gatit precum oua ochiuri, snitele, cartofi etc.
Cum se numea ciocolata galbena cu caspuni care pocnea in gura? Nu am mai gasit de multi ani in magazine si nu, nu e Milka.
Dacă e cineva care se priecepe cât de cât, ce sortiment de tort este cel mai bun pentru o zi de naștere? Aș dori ceva să placă marii majorități de gusturi dar să aibă ceva puțin...? (mai mult)
Buna! Daca voi adauga colorant alb la o ciocolata alba topita, ciocolata va deveni mai alba si mai lucioasa?
Gospodine, gospodine! Vreau sa fac ceva si am nevoie de niste colorant alimentar. Care e cel mai bun? Am folosit de la dr Oetker, dar nu mi se pare ca e intensa culoarea. Voi ce ati folosit? Sau cum ...? (mai mult)
Salut, am o problema, am dat din greseala cu savo(de mucegai) pe niste pantaloni si i-am decolorat, sunt niste punctulete sunt multe. Cum as putea sa rezolv treaba asta?
Buna ziua TPU, stie cineva rețeta de aia picant din restaurantele escape? Acel sos de rosii cu bucățelele de ardei iute sau chilii nu stiu sigur ce ii?
Hei mici si mari bucatari! Cine are o reteta de briose delicioase si mai usor de facut. Nu complicate, ceva ca sa iasa pufos, sa se topeasca in gura.
Cate calorii are un covrig cu mozzarella de la maestro?
TPU, ce mancare sa imi iau la pachet daca port aparat dentar? Ceva care sa mearga la scoala. Tineti cont ca am aparat dentar si nu pot manca chiar orice.
Buna! Drojdia se tine de obicei la frigider sau nu? Daca e sa o folosesc intr-un preparat, e bine sa fie folosita la temperatura camerei sau rece?
Cum sa fac sa nu-mi mai alunece de pe umar toarta cu lant de la poseta?
Există ceva chestii speciale care să se pună sub picioarele patului pentru a nu mai aluneca pe parchet? Dacă da, cum se numesc şi unde le pot găsi?
Gasesc sa cumpar rambutan de undeva in magazinele noastre din Romania? Ati gasit undeva? Unde?
Ma gandeam la friteuzele alea cu aer cald, oare chiar e mai sanatoasa mancarea facuta la ele? Adica daca ar fi sa comparam niste cartofi prajiti normal si o portie de cartofi facuta la friteuza, care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
Graim întreabă:
justnme04 întreabă:
Cresta întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!