Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 14 Noiembrie 2025 sunt:
Ieri am facut sarmale si ca sa nu se ardă oala in care le-am făcut am pus în ea ulei apa si o farfurie și să format un fel de vid si acum nu pot sa o mai desfac. Ce ar trebui să fac?
Bună TPU! Am o întrebare, eu aș vrea să mă mut la apartament în Brașov iar apartamentul vreau să fie așa: cu 2 dormitoare nu mici, mai mari, 1 baie mare, un living mare, la fel și o bucătărie...? (mai mult)
Stie cineva un filtru bun de facut cafea cu care pot obține cafea normală dar si cu capsule speciale cu diferite arome? Are cineva un filtru de care este foarte multumit? Care este marca? Multumesc...? (mai mult)
Mi- am pătat adidașii albi cu nuca verde. (cred ca am călcat pe ea și nu este pe talpa, ci pe marginea aceea) și nu se mai ia. I- a băgat mama la spălat și tot nu sa curățat. Dacă știți...? (mai mult)
Ce tip de lapte si cascaval, sanatos, recomandati pentru consum?
A utilizat cineva spray WD-40 pentru indepartarea gumei de mestecat de pe haine? Cum se aplica?
Hello TPU, recent mi s- a pus pata sa fac ongiri (triunghiurile de orez japoneze) si am cateva intrebari: 1.Pot gasi ingredientele gen foaie de nori intr- un supermarket sau trebuie neaparat comanda? ...? (mai mult)
Am cumparat recent verighetele - sunt jumatate aur alb, jumatate aur galben. Insa, dupa primele zile s- au zgariat si unde sunt zgarieturile, au aparut puncte negre. Va rog sa imi spuneti daca...? (mai mult)
Am lasat apa calda la dus sa curga, din greseala, de duminica seara pana astazi (miercuri) la amiaz. Cam cat vine de plata? Multumesc anticipat.
Am o problema! Am luat purici de la catel, am si in casa, cu ce pot sa dau sa scap de ei? Helllppppp!
Am comandat vara aceasta o pereche de sandale de pe un site online cu produse din piele naturala. Din păcate pielea naturala este foarte tare și îmi provoacă rani la bareta de la spate. Va rog...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu cam cat de des se consuma ouale de prepelita. Multumesc anticipat!
In ce lichide/substante din casa pot gasi glicerina vegetala?
Cum pot sa scap de tânțari? Stau la bloc, la parter mai exact si tânțarii ăștia imi mănâncă noptile.
Hei, mi- am tinut o vreme geanta in săculeț cu mânerele lăsate in jos pe geanta nu ridicate, iar mânerele fiind un fel de bleu foarte inchis iar restul genții albe, s- a luat putin de pe mâner...? (mai mult)
ce centrala pe Gaz imi recomamdati? Nu conteaza daca este scumpa, important este sa fie buna si de calitate. Si daca ma puteti sfatui in orice fel despre incalzirea in pardoseala pret, cele...? (mai mult)
Ce detergent pentru rufe folositi?
Pot sa mananc ciorba veche de 3 zile?
Buna, stiti un magazin de pixuri unde ma lasa sa probez pixurile inainte? In Galati
Am niște pantofi de piele și miros îngrozitor. Credeți că dacă îi duc la curatatorie o să scoată mirosul din ei?
Cine a încercat să își vopseasca blugii in negru si a reusit? Am o pereche de blugi negri care s-au mai decolorat si as vrea sa ii vopsesc la loc negru. Multumesc.
Norocel. Ce pot face în cazul în care pasta de dinți de pe periuța electrică, pur și simplu, sare? Stropește, la asta mă refer cu pasta de dinți. Puțin ajutor.
Am o smantana foarte groasa de la tara, obtinuta cu ajutorul separatorului. Pot face frisca din ea? Nu stiu procentul de grasime.
Pana acum 2 saptamani am avut in un catelus, bichon maltez. L- am crescut de la 1 luna jumatate, ingrijit tot ce trebuie, insa am facut o greseala si l- am tinut in casa intr- o cusca ...? (mai mult)
Ce- s cu legile astea italiene? Nu sunt student si caut o odaie (singola) in apartament cu mai multi si nicidecum nu gasesc. Ma aflu intr- un oras in Italia si multi proprietari dau camere doar la studenti,...? (mai mult)
Am achizitionat o masina noua de spalat Samsung WW70J5345MW/LE. Contine urmatoarele programe: https://imgur.com/a/Oh5Wo4n Care dintre ele vi se pare cel mai potrivit pentru tricouri, lenjerie...? (mai mult)
Caut sistem de incalzire tip centrala pentru.60, 70mc
Salutare TPU Am fost admis în cadrul scolii militare de subofițeri Aici am 3 mese care nu sunt de ajuns pentru mine, metabolism rapid și sunt destul de slab Ce mâncare. As putea sa iau. Conserve...? (mai mult)
Ce să îmi pun în șhaormă să fie cât mai bună?
Salut,cum pot face sa dispara urmele de superglue de pe plastic?
Ce mâncare recomandati? Mi-am scos o masea si nu pot sa mănânc prea multe
Am o gramada de caiete scrise pe jumatate si nu as vrea sa le arunc la gunoi (pentru ca salvam planeta). Ce as putea sa fac cu ele?
Am o pereche de conversi albi. I- am patat din greseala cu pepsi, i- am clatit si i- am lasat sa se usuce. Cand m- am dus la papucul repectiv au aparut niste pete foarte mari maronii spre rosu. ...? (mai mult)
Ce parere aveti de aparatul ala care pulverireaza abur fierbinte pe haina pentru a nu mai fi sifonata? Merita sa-l cumpar pentru cand stau la hotel?
As vrea sa imi lipesc prelungitorul langa masa (pe partea laterala) pentru a organiza mai bine cablurile. Nu stiu cum as putea sa il lipesc sau cum as putea face un suport. Daca aveti vreo idee,...? (mai mult)
Am un tricou alb pe care e indicat sa nu folosesc clor/inalbitori(semnul acela cu un triunghi taiat). Cum as putea sa albesc tricoul fara sa folosesc inalbitori? Tricoul are 2 saptamani de ...? (mai mult)
Cu ce as putea sa sterg pasta de pix de pe o husa de telefon din silicon? Am incercat cu parfum si s-a luat putin dar tot a mai ramas.
Niste retete de bere alba?
Mi- am cumparat un rucsac din acel tip de piele eco, adica falsa iar in drum spre casa nu mi- am dat seama si am pus greutate pe el astfel in cat s- a facut pe suprafata sa un semn in forma ...? (mai mult)
Ce gramaj are un pateu cu branza cumparat de la paine?
Astăzi bunica mi- a spălat tricoul preferat, era unul alb. Problema este că acum s- a cam îngălbenit, dar nu de tot, sunt dungi galbene la fiecare centimetru și nu știu cum sa scap...? (mai mult)
Buna, nu am mai intrat de foarte mult timp pe TPU, ma uitam ce intrebari tampite am pus acum multi ani :)))). Intrebarea mea este, daca ma puteti ajuta, am o rochie din satin si am patat- o cu crema...? (mai mult)
Am băgat o pereche de teniși la spălat pe program de o ora 20 grade celsius cu 1400 rotații pe minut, și intr- un colțișor prezintă puțin mai multa uzura decât înainte sa- i spăl. Cu ce am...? (mai mult)
Mi- am luat o pereche de adidasi iar azi m- au batut foarte tare si i- am murdarit de sange pe partea de interior. Cu ce pot scoate pata?(sunt albi) Dau funda! P.S. Sper ca am pus la ...? (mai mult)
De curand am cumparat o masina de spalat noua "desteapta" cu mai multe programe. Am 2 tricouri albe si vreau sa le pun la spalat doar pe ele fara alte haine si nu stiu cat detergent sa pun, ...? (mai mult)
Știe cineva cum aș putea scoate o pata de alcool de pe o bluza deschisă la culoare? O tipa a vărsat Jagger pe bluza și am spălat-o de 2 ori dar fără rezultat. Ce pot face?
Voi ati facut Savarina? EU AZI AM FACUT 8 SAVARINE pentru prima data si au iesit perfect, nu e mult de lucru, nu e scump.
Care este cea mai bună rețetă de omletă?
Stie careva de ce frigiderul a facut gheata in exterior imediat sub gratar? Repet gheata este in exterior, pe spatele frigiderului, in apropierea motorului.
Salut, stiu ca e prostie, dar mi- a intrat un greiere in casa, ii localizez sunetul, dar nu- l vad, e bandit :)). Cum sa scap de el? Cum ma apropii de el tace, nu stiu cum a intrat si inca o intrebare,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
justnme04 întreabă:
Graim întreabă:
TanaseEvelina întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!