Cei mai activi useri din categoria Sfaturi casnice pe 14 Noiembrie 2025 sunt:
Buna ziua TPU. Daca ma poate ajuta cineva sa-mi spuna capsulele de cafea BeanZ se potrivesc si la aparatele Tchibo Cafissimo? Mii de multumiri pentru raspuns!
Am un tricou alb murdar de fond de ten si cateva pete negre (ceva de aragaz). L- am băgat de 2 ori la masina de spălat și tot nu s- a luat. Ma gândeam sa il spăl manual cu clor. Ce credeti, imi poate...? (mai mult)
Stiti in cat timp se strica niste eclere daca le tin in caldura?
Cunosc un baiat care este puternic si are 80 kg desi mananca doar cereale cu lapte, ciorba si felul 2 si seara sandwich- uri vreo 3 sau 2 paine integrala. Se poate trai cu 1000 sau chiar mai putine cate...? (mai mult)
Are cineva vreo friteuza cu aer cald in care gătești sănătos fara pic de ulei? De care aveți? Merita?
Sunt incepator la gatit si facut mancare, as vrea sa stiu cum se fac cremvustii, ma refer la cate grade le pun si cum imi dai seama daca is facuti, cred cand sunt multe bule, abarnam, vreau...? (mai mult)
Hello, Cum pot scoate o pata de pasta de dinti albastra de pe adidasi de plasa? Am incercat cu clor, vanish... dar fara rezultat ????
Orez prefiert... trebuie fiert? am auzit de orez prefiert, mai scump decat ala "normal", care cica, ca nu ar trebui fiert ci doar inmuiat, imi iau si eu o punga sa vad ce e aia si surpriza, acasa...? (mai mult)
Unde pot gasi un lamai in Zaragoza, va rog sa imi dati nume de magazin, florarie!
Trebuie sa-mi vopsesc dormitorul si nu stiu ce culoare sa aleg. Camera este mica si imi trebuie o culoare mai deschisa deoarece nu prea patrunde lumina naturala. !
Bună, am nevoie de ajutor... Caut o spălătorie în constanța unde îmi pot duce imensul urs de pluș...are idee cineva dacă voi găsi o spălătorie/curățătorie unde îmi pot duce ursul de pluș...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva dacă o friteuză cu aer cald consumă multă energie electrică?
as vrea sa stiu si eu cum se curata corect un geam, poate pare absurd ce intreb, dar de cate ori sterg geamul, ori cu carpa ori cu hartie, raman ceva scame daca le pot zice asa, si la ...? (mai mult)
Am un espressor Krups EA69 to EA90 și s-a aprins beculetul calc. Ce e de făcut?
La cate grade se coace un blat de tort, la un cuptor Myria de 25l si 1380 w. Pe internet nu prea gasesc ce vreau.
Am un cântar digital pe baterii si cand ma urc pe el apare "Lo"/"L0". Presupun ca înseamnă că bateria e descărcată. Bateria e ca asta : https://www.google.com/search?q=baterii+ rotunde+...? (mai mult)
Vreau sa ma casatoresc si nu stiu exact ce acte imi trebuie. Si daca am o amenda neplatita, Ma poate incurca cu ceva? Multumesc!
Du-te-n bucatarie si fa mancare? nu? asta am auzit toata viata mea. e bine?????????????????
Am si eu o problemă..si as vrea sa ma ajutati cumva. Daca se mai poate face ceva in privinta problemei mele. Mi- am patat blugii, din cauza clorului, ei erau albastri si acum s- a format...? (mai mult)
Tin un regim sanatos pentru slabit, dar am pofta de o gogoasa facuta acasa. Afecteaza cu ceva?
Laveta din microfibra se spala?
cineva a mai comandat produse de pe alleop? sunt serioși? trimit produsele rapid?
Am mai pus o întrebare, se pare ca nimeni nu știe. Ok, numai zic cum am făcut, și trec direct la subiect. Cum ați făcut voi cidrul de mere? Care ați făcut?
Cine mă ajută și pe mine va rog frumos cu măsurătorile in bucătărie fara cantar? Am nevoie de următoarele : 3/4 cana fulgi de ovăz; 1/2 cana nuci; 1, 5 cana caju; 1/4 cana sirop ...? (mai mult)
Cine îmi poate spune, din care parte a unei uși din mdf pot tăia? Din partea de sus, s-au din partea de jos. Menționez că locul de montaj e mai mic in înălțime.
Credeti ca mancarea din fast food-uri este "sanatoasa"? Adica daca mananci zilnic poti pati ceva? Cand ma refer la sanatoasa ma refer daca e cat de cat ok sau e otrava curata?
Am un o combina frigorifica polar cu doua compresoare dar acum vara temperatura in el este ok doar ca face zapada sus, primul si al doilea raft. Tin sa reamintesc ca este setat la 1, 5 la compresor ...? (mai mult)
Bună seara. M- am hotărât să- mi fac un cidru de mere home made. Așadar și prin urmare, am fost la un supermarket (nu dau nume) și am luat 5kg de mere. 2.4 de mere verzi "Polonia" și 2kg mere ...? (mai mult)
Am un aragaz care s-a cam degradat.Ce as putea face cu el? Zilele acesta imi voi cumpara altul.As putea sa-l vand undeva?
Unde gasesc varza mica de Bruxelles? Cand apare ea?
Pentru un borcan de 400g sos Bolognese Barilla, cate g de paste trebuie puse?
Pudra de Cacao e sanatoasa? Imi pun mereu dimineata in terci de ovaz, are 25g pudra pun 10g de pudra in terci.
Fasolea batuta ingrasa?
Mi- am pătat pantalonii albi cu roșii (greseala mare ca am mâncat cu ei pe mine, știu) Ideea e ca mami le- a dat cu nu știu ce soluție, ca a zis ca nu se duce dacă ii spală așa, pur și simplu,...? (mai mult)
Salut, Mi-a curs sange de la dinti pe cearsaf care este alb. Cum pot scoate sangele din acel cearsaf alb daca este mai veche pata?
Heeeii! Salut! Am un lanț de argint 925 și vreau să mă scap de el, logic... nu pe degeaba, vreau sa știu cum e mai rentabil, să- l dau la o casă de amanet sau a doua varianta să- l vând dar...? (mai mult)
M-am dat aseară în leagăn și negrul de pe leagăn s-a imprimat pe pantaloni. Cum pot îndepărta petele negre de pe pantaloni?
Salut, daca am mancat rosii aseara si pe astazi dimineata sucu de la ele a intrat in masa alba se mai poate scoate?
cu ce pot sa mi curăț pantofii albi si cum? Sunt din piele.
Mi s- a dezlipit putin salteaua gonflabila luata de la decathlon (cea basic) si am fost la ei si mi- au recomandat niste petice care au adezivul deja pe ele. Intre timp am facut rost si de niste...? (mai mult)
am vrut sa lipesc ceva la ochelari cu Picatura si mi s-a scurs pe lentila. Pot face cumva sa dispara lipiciul ala de pe lentila?
Azi voiam sa imi incalzesc mancarea in cuptorul cu microunde.Un minut si jumatate ca de obicei.Cand am luat fafuria frigea foarte tare, am pus- o pe masa si efectiv a explodat farfuria. Stiti...? (mai mult)
Am luat o masina noua de spalat. La aceasta poti seta numarul de RPM ( numarul de rotatii pe minut cu care sunt stoarse hainele si are pana la 1600). M- am uitat si in manual si pe etichetele hainelor...? (mai mult)
Am o pereche de espadrile TH din material textil, albe,le-a pus mama la spalat la masina si s-au inegrit putin, cu ce sa le dau ca sa fie inapoi cum erau?
Bună, TPU! Azi, din lipsă de neatenție presupun, tenișii mei albi au ajuns în mașina de spălat cu haine destul de colorate. Iar acum, rezultatul e destul de logic: tenișii mei nu mai sunt albi,...? (mai mult)
Bună. Știe cineva cum aș putea îndepărta lipiciul (în totalitate) rămas după ce se ia o etcheteta?
De vreo 4 zile încoace am o problema. În fiecare seara când dorm sunt ciupit de purici. Am schimbat mereu cearceafurile și fetele de perna dar degeaba. Puricii probabil sunt pe saltea. ...? (mai mult)
Ce pot folosi in loc de cadru, ca sa fac un resou pe rezistenta de nichelina?
Stiti cam cate kg, asa cu aproximatie, are o cutie de 8 l de afine (ma refer la afine, bineinteles)?
Din neatenție am facut o greșeală. Doar ce- am băgat la spalat cateva prosoape si o pătură pline de nisip. Am vazut ca după ce a inceput sa spele, facea un zgomot ciudat pe care nu l- a mai facut....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
Graim întreabă:
justnme04 întreabă:
Cresta întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!