| nyoentox2002 a întrebat:

Am și eu o întrebare! Acasă la ai mei am cadă mică, e mica cada, cred că are cam 1 metru
Dacă pun jumate de cada, când ma pun cu în e pare aproape plină în fine
Dacă o sa fiu pe cont propriu vreau să economisesc, dacă as avea o cadă mica as economisi mai mult decât un dus? Ca dusul curge a prost!
Eu ca să economisesc apă pun jumate sau un sfert în lighean și când terminat sa ma spal pe cap, apa aia o pun în cada și mai pun oleacă de apa pe lângă?
Dacă o tin asa, cam câti metri pătrați as consuma dacă as sta singur?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In orice ai calcula, metri pătrați sau cubi tot dusul consuma cel mai puțin

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Apa se masoară in metrii cubi nu metrii pătrati vad ca si cei care ti au raspuns au zis aceeasi tîmpenie ca si tine, metrii pătrati, metrii cubi, asa se calculeaza la apometru, si chiar daca acasa ai cada mică, faci un duș rapid si nu consumi mult, posibil daca lasi presiunea mica la apă intr o luna sa consumi pana in 5 metrii cubi de apă.

| nyoentox2002 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Alții sunt care consuma 1metru sau 2 cubi, eu ma mai incurc cu metrii pătrați și metrii cubilaughing)

| A21721 a răspuns:

Eu zic sa măsori timpul
Dacă faci baie in 10 minute, consumul e mai putin. Nu prea contează dacă e cadă sau dus tot atât consumi

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Până la 16 ani am locuit într-o casă fără canalizare și ne spălam ăn lighisn și la baia publică o dată pe lună. E păcat dacă ai baie și duș, să nu le foloseșți. Ca să scapi de boli, una din remedii este igiena personală.

| Frank51 a răspuns:

Cu cada poți să economisești, pentru că tu decizi în câți litri de apă faci baie, la dus cam depinde cât stai sub el.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Buna! Inteleg,poate esti intr-o situatie proasta dar daca faci baie in loc de dus tot mai multa apa folosesti,iar daca cumperi un cap nou de dus cu tot cu furtun si dupa restul vietii faci dus iesi mai ieftin.E normal ca atunci cand te pui in cada nivelul apei sa creasca.
Acum vad ca tu intrebi cati metri patrati ai economisi, dar, daca tu esti fata si ai parul lung ai de fracat mult la el si cu sampon, dupa il clatesti, dupa bagi balsam si iar il clatesti dar mai intai sa faci procedura trebuie sa lasi apa sa iti ude bine parul si asa mai departeDaca esti fata si ai parul scurt sau esti baiat nu stai asa de mult.Dar treaba cu parul nu prea are treaba.Tot economisesti cu dusul fie cu parul lung, fie cu parul scurt.Dar cat economisesti? Noi nu-ti putem spune exact, dar iti putem spune o aproximare.


Sper ca ti-am fost de ajutor...Bravo ca vrei sa faci un bine!

| Eisenheim a răspuns:

In primul rand se vede că ai primit răspunsuri de la copii, dar nu e o problema asta, nu mă înțelege greșit happy deci, consumul de apa se măsoară în metri cubi, eu zic sa mergi pe varianta duș, consuma foarte puțin și te speli repede și binehappy