Le-am incercat poe toate, de migdale, de cocos, de orez, soia, naut, etc, etc. Gustul nu este ca cel al painii din magazin, dar te poti obisnui. Organismul se educa!
Ideea este sa gasesti niste retete sa-i "imbunezi" gustul, amesteca compozitia cu ciuperci sau masline fara samburi, diverse legume gen ardei taiati marunt, ceapa, sau chiar poti razui deasupra telemea, cas...presara seminte.
Din cand in cand foloseam si faina de orez in paralel cu cea de grau, apoi am renuntat sa mai gatesc cu cea de grau si sa o inlocuiesc cu cea de orez. Mie imi place la gust. Vreau s aprocur si faina de migdale si cea de nuca de cocos, sunt bogate in proteine, mai ales daca tii o dieta low-carb.
Ce legătură au pantofii cu toc cu întrebarea mea ? Dar ca să-ți răspund, da, port. Am puțin peste 19 ani.
Mersi.
Am sa-ti enumerez niste beneficii mai jos:
-Faina de cocos nu contine gluten
-Carbohidrati complecsi
-Sursa bogata de fibre
-Mai multe proteine fata de faina normala.
Pe scurt este un As in maneca pentru tine, este benefic!
Cand gatesti cu astfel de faina, fii atenta la faptul ca absoarbe foarte rapid toate celelalte ingrediente, ca ouale, laptele, uleiul sau apa. Tine cont de acest lucru si adauga in plus apa, comparativ cu retetele clasice cu faina de grau.
Am citit și eu toate astea pe net . Mă interesează strict gustul...
Aici n-am ce sa mai zic