| Kati120612 a întrebat:

Buna! Care e diferenta din tocanita si otropel de pui?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cartofii. La ostropel nu se pun.

| Lukasssz a răspuns:

Ostropelul este o tocană tradițională românească, care se face în principal din pui amestecat cu un sos gros de roșii. În plus, poate fi adăugat usturoi sau ceapă de primăvară. Iepure, miel sau alte tipuri de carne sunt, de asemenea, uneori folosite și, alternativ, versiunile vegetariene pot fi făcute în perioadele de post.

Tochitura este o mâncare tradițională din bucătăria românească, preparată din carne (porc, vițel, vită, pasăre), organe (ficat, rinichi, inimă, splină), cârnați (proaspeți sau afumați), costiță (proaspătă sau afumată), prăjite la tigaie sau la ceaun și servită cu garnitură din mămăligă cu ouă ochiuri și brânză de burduf sau telemea rasă deasupra, în asociere cu murături și mujdei de usturoi.

| darrio2007 a răspuns (pentru Lukasssz):

Tu stii sa faci diferenta intre tocană si tochitură?

| Iote a răspuns (pentru Lukasssz):

Userul intreaba de TOCANIȚĂ, nu de tochitura.

| Dyalema a răspuns:

În ostropel pui mult usturoi și cred că și ulei.

Întrebări similare