| elenaaaaa56262 a întrebat:

Buna!
La cate grade merge sa spal blugii ca sa mai intre la apa, sa se stramteze?
Multumesc frumos!

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Fiind bumbac, se strâmtează obligatoriu (chiar și la unghiul drept mai sus menționat) DAR iși revin după prima purtare!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

40 de grade si stoarcere cat mai puternica.

| relian a răspuns:

Cit mai fierbinte, dar ar putea sa meargba sau ar putea sa nu, depinde ce material au folosit aia, depinde daca este bumbac sau amestec, depinde ce procente sunt.

Daca e bumbac 100% sau cel putin 80% atunci sunt sanse sa se micsoreze, asta daca fabricantu na spalat el materialul sa nu se mai micsoreze produsu dupa.
Am intilnit si asa peroduse, nici deal dreacu nu se micsoreaza laughing, altele care nu vrei, ajung de nici pe sugari nu-i mai incap laughing

Ar mai fi o solutie daca la apa nu o sa reusesti, sai usuci cu aer fierbinte.
Eu asa fac, aici hainele asa se usucu cu masini, nu usuca nimeni haine afara nici la casa.

Pun la high tem, dupa ce le spal, si dupa vad, unele cum zic le-am bagat si de cateva ori si tot mari au ramas.

Daca tu nu ai masina de uscat, atunci baga la apa fierbinte, la 90 la apa fiarta, eu am facut asa fara sa vreau, am bagat la apa fiarta si unele lucruri sau micsoarat, desi nu am avut intentia aia, am uitat asa masina si era setata pe apa fierbinte.

Am inca ceva lucruri maricele care deja le-am bagat de vreo 3 ori is 100% bumbac si zici cas din fier laughing au ramas la fel.O sa incerc si cu apa fiasrta si cu uscat la aer fierbinte, poate ii dau gata de tot laughing

| Salontanul a răspuns (pentru relian):

Ce este "meargba"? Dar "Cit"? "Fabricantu" se scrie doar in doua moduri: fabricantu' sau fabricantul. Dar "peroduse"? Dar "sai"? Dar "usucu"? Dar "fiasrta". Scrii mult si de proasta calitate. Mai si jignesti cand ti se spune ca incalci regulile TPU. Am sa te urmaresc special pentru a-ti raporta raspunsurile, sa ti se stearga. Poata ca vazand ca scrii in van o sa-ti dai seama ca nu sunt toate dupa capul tau.

| Scorillo a răspuns:

40 de grade ca la 90 fierbe unghiul drept.

| DraganDiana a răspuns:

180