Daca a fost in frigider la o temperatura corespunzatoare, da. Eu mananc si dupa o saptamana.
Si mai esti viu?
Tu ce crezi?
Eu am mai mâncat ) eventual poți s-o fierbi/să-i dai un clocot înainte s-o mănânci, ajută.
Da poti, cum sa nu poti. Poti sa mergi pana in Paris week-endul asta? Da poti, cum sa nu poti.
Intrebarea este daca e sanatos sa mananci si nu te afecteaza negativ acest lucru, ceea ce stiam dar nu am putut sa nu ironizez putin (scuze daca te-am ofensat intr-un fel sau altul).
Asa... indicat cred ca nu ar fi tocmai ok. Acum depinde de unde ai depozitat acea ciorba. Are mici bule de aer pe deasupra? La gust inteapa? Daca iti pare ca este asa sau nu are gust placut, nu manca. Insa daca a fost tinuta in frigider, acoperita si are gust bun, da. Poti sa o mananci atunci.