Banuiesc ca arati foarte bine, esti un tip cool si foarte frumos si cu siguranta atragi privirirea si atentia celor din jurul tau sau pe unde intri.
Tipa aia blonda ar fi trebuit sa intre in vorba cu tine in loc sa chicoteasca cu colega ei (nu ai specificat daca iti placea de ea, daca era frumoasa).A pierdut ocazia tipa, dar nu ar fi rau sa mai dai tarcoale la acel McDonalds, sa-i mai dai o sansa, cine stie poate va fi inspirata de data asta si va avea curaj sa te abordeze. Daca nu, continua sa incerci, mai ia o cafea, un bigmac ceva, cu siguranta pana la urma isi va da seama ce pierde.
O zi minuntata.
Astepti sa iti zicem ca te place sau ce? Are voie sa se uita fara sa existe asteptari, la fel cum si tu te uiti la femei.
Multe fete sunt așa, se cred cele mai tari și fac mișto de alți, nu le baga in seama, doar vor sa atragă atenția
Cel mai bine întreaba o pe ea pe blonda de la mec. Sau poate ca doar tu crezi ca ea se uita la tine asa ai vrea de fapt.
Da nu ti-am cerut parerea cumetre.Cat un rahat face raspunsul tau.
Are cine sa ma laude. Daca pe tine te lauda mama ta doar, asta nu e problema mea.
Te asteptai sa zic ca esti frumos si te place, nu? De unde sa stim noi cum arati, sau ce s-a intamplat exact? Adevarul doare.
Poate se plictisea, poate era curioasa de tine, poate avea chef de vorba, poate poate poate, exista nspe mii de posibilitati, tu trebuia sa o intrebi daca ai vazut ca ceva se intampla.
De fapt, tu vorbești aiurea, la MC s-au băgat aparate unde te duci și îți alegi ce comanzi, plătești și după te duci cu bonu doar să ridici mâncarea
Aia n-a fost întrebare, a fost o ironie ieftină pusă sub formă de întrebare, degeaba încerci acu să te scoți
Ok. Mi se rupe de ce crezi tu. nu stau sa incerc sa te conving.
Multumesc rumos pentru sfat si ca nu ai luat la misto intrebarea.Pur si simplu mi-ai oferit un raspuns concret si clar.O seara frumoasa.
P.S. La Multi Ani!
E apartul acela unde iti alegi meniurile pe care vrei sa le cumperi, acum asa e servuirea la orice restaurant McDonalds. Daca nu stii nu te baga in seama.
Sunt de acord cu tine.Eu cand am pus intrebarea am specificat foarte clar ''aparatul automat'' adica un fel de servire mai rapida, acel aparat elibereaza un bon de comanda iar cand comanda este gata prezinti bonul respectiv si iti ridici comanda, dar pentru unii e greu de priceput.
Multumesc oricum pentru timpul acordat.
Da, și tocma aia care nu înțeleg și-s paraleli fac cel mai mult pe deștepții și o ard în figurile astea că de aia m-am și activat
nu vezi acu ce s-a bosumflat și a dat-o la întors că ce că el/ea doar întreba
) penibili. Și mi-a plăcut că „nu stau eu să te învăț"
)) parcă aș avea ce să învăț de la persoana asta
Da,ai dreptate.Pai stii ca este o vorba, fa pe prostul dar nu incat sa ii prostesti si pe cei din jurul tau. Pierdere de timp.Intrebarea aia a fost sub o forma de obraznicatura.
Tu joaca mai departe sims si lasa viața reală, poate realizezi ce întrebare proastă ai pus. De unde am putea noi sa stim de ce se uita una la tine. Daca erai atat de curios o întrebai.
Solicit atentionarea userului. Iată încă un motiv - dacă mai e cazul - dat de limbajul violent și jignitor