Sotia mea o face in punga pentru cuptor si este foarte buna. http://bit.ly/2piTbQm
Pune condimente pe carne, pune o cana de apa (depinde cata carne este! La un pui pune o cana de apa), un pic de ulei, prinde piunga cu capse sau poti sa o prinzi (indoi marginile de 2-3 ori pe un centimetru) cu niste scobitori. Eu tin carnea in jur de o ora si 20 minute la foc mediu (dupa butonul de pe aragaz) si apoi tai punga pe deasupra si mai tii in cuptor, cu punga asa, 15-20 minute pentru a capata culoare. Daca bucata de carne este taiata in felii poti sa pui mai putina apa. Eu stiu? 75% dintr-o cana? Stiu asta pentru ca sotia mea o pregateste iar eu o fac duminica.
Wow! Pot sa vin duminica la masa? )))
Da! Intotdeauna avem in plus ca suntem batrani si nu mai mancam atat. Cand eram tineri mancam un pui amandoi cu mujdei de usturoi. Acum daca mancam o pulpa, e mult.
Eu am doar pergament si vreau sa fie cat mai dietetica. Pot sa o fac si fara apa? Doar putin unsa cu ulei de masline si condimente. E o fripturica de 150 g de vita.
Nu stiu! Noi n-am facut nicicand asa. Uite din experienta unui bucatar: http://bit.ly/2nclrDM La 150 de grame cred ca nu trebuie mai mult de 45- 50 minute! Poti sa verifici din cand in cand.
Ca sa fie dietetica, o faci fara ulei. Doar cu apa.
Ulei de masline. Am pus 2 picaturi, cum sa ingrase?
Fa o pasta de kiwi si condimente si lasa-o 2 zile in frigider.pe urma o stergi si o gatesti