Cele doua retete grecesti pe care le prepar des pentru sot: Supa de linte - Fakes, Supa cu perisoare Giouvarlakia. Si pentru mine, supa de perisoare, supa crema de rosii, supa crema de legume, supa rece de avocado, ciorba de perisoare, ciorba raudateana, ciorba de salata si fasii de ou, ciorba de cartofi, ciorba de varza (taman buna pentru slabit )...
Mâncarea-i fudulie/
Băutura-i temelie!
Încearcă ciorba cu extras de prune zisă și "Ochii lu Dobrin!
Eu mananc doar de perisoare, de pui si supa cu galuste, altele gen supa de fasole, supa crema de tot felul de legume nu imi plac
Supa și ciorba nu sunt același lucru?
Am încercat ciorbă de homari oltenești.
Adică făină amestecată cu chestii tocate, băgată în ardei roșu și apoi fiartă.
E mâncabilă.
Supa, ciorba, borș sunt mâncăruri diferite.
Sunt apă fiartă amestecată cu legume și/sau produse făinoase.
N-avem nevoie de mai multe nume pentru mâncarea alcătuită din apă fiartă amestecată cu legume și/sau produse făinoase.
Eu propun să i se spună ciorbă. E un cuvânt care sună bine și față de supă sau borș e ușor de pronunțat și de către sâsâiți.
Deci așa rămâne, de acum încolo sunt toate ciorbe, da?
Nu. Ca în supa nu pui ce pui în ciorba și nu pui borș.
Asa o fi, femeie, eu nu prea ma pricep. Facutul de mancare e domeniul tau.
"Eu propun să i se spună ciorbă. E un cuvânt care sună bine și față de supă sau borș e ușor de pronunțat și de către sâsâiți."
Aoleu, am uitat de rârâiţi.
Rârâiții ne fac mereu probleme.