|

Ce ciorbițe și supițe bune ați mai încercat?

15 răspunsuri:
| a răspuns:

Supa de tăieței cu lapte.

| a răspuns:

Supa de ceapa.

| a răspuns:

Ciorba de perișoare, radauteana, de fasole

| a răspuns:

Supa de platica

| a răspuns:

Mâncarea-i fudulie/
Băutura-i temelie!
Încearcă ciorba cu extras de prune zisă și "Ochii lu Dobrin!

| a răspuns:

Eu mananc doar de perisoare, de pui si supa cu galuste, altele gen supa de fasole, supa crema de tot felul de legume nu imi plac

| a răspuns:

Supa și ciorba nu sunt același lucru?

Am încercat ciorbă de homari oltenești.
Adică făină amestecată cu chestii tocate, băgată în ardei roșu și apoi fiartă.

E mâncabilă.

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Supa, ciorba, borș sunt mâncăruri diferite.

| a răspuns (pentru InYourMind):

Sunt apă fiartă amestecată cu legume și/sau produse făinoase.
N-avem nevoie de mai multe nume pentru mâncarea alcătuită din apă fiartă amestecată cu legume și/sau produse făinoase.

Eu propun să i se spună ciorbă. E un cuvânt care sună bine și față de supă sau borș e ușor de pronunțat și de către sâsâiți.

Deci așa rămâne, de acum încolo sunt toate ciorbe, da?

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu. Ca în supa nu pui ce pui în ciorba și nu pui borș.

| a răspuns (pentru InYourMind):

Asa o fi, femeie, eu nu prea ma pricep. Facutul de mancare e domeniul tau.

| a răspuns (pentru anonim_4396):

"Eu propun să i se spună ciorbă. E un cuvânt care sună bine și față de supă sau borș e ușor de pronunțat și de către sâsâiți."

Aoleu, am uitat de rârâiţi.
Rârâiții ne fac mereu probleme.

| a răspuns:

Ciorba de leurdă și supă de vinete. Plus supă de ghindă.

| a răspuns:

Supa marocana cu linte

| a răspuns:

N-am incercat