|

Ce credeti despre acest tip de zahar :

https://www.auchan.ro/store/Zahar-brun-Bio-All-Green-500-g/p/093 108?

Ati consuma?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Mi-a spus un medic că, din punctul de vedere al ficatului, zahărul e tot zahăr, indiferent dacă e alb, brun, bio sau nebio.
Eu am renunțat de tot la orice tip de îndulcitori, fructele sunt singurele alimente dulci pe care le consum și nici alea în exces.
http://www.scientia.ro/......ucide.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

50% fructoza, 50% glucoza, desi care e faza? e ca orice tip de zahar, nu exista zahar mai bun, dar carbo sunt importanti, decat zahar mai bine un fruct, orice tip de zahar ingrasa, sanatos e orice tip de zahar, dar cu limita, glucoza 80% se retine pentru energie, fructoza 50% se retine, 50% grasimi, totul e sa consumi putin, sa faci efort cat mai mult, nu sa te omori cu sala sa fi mereu in miscare, esti in casa nu sta miscate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Și eu am vrut să înlocuiesc zaharul alb cu cel brun, dar cel brun nu îndulcește nimic, e ca și cum n-ar fi laughing. Mai bine renunți la ambele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează