Fructele de mare, rozacceele si colorantii artificiali contin cei mai multi compusi alergenici.
Nicio mancare.Vezi totusi acum ca e cald si asa mai departe,sa fie totul proaspat si eventual evita mancarurile gen "infarct la tigaie" : fripturi cu mult ulei,porc, untura si alte nenorociri.
Bună, EfemerID! Tu esti in cauză? Imi pare rău! Să stii că depinde de la om la om, unii nu sunt deloc alergici, altii au însă organismul mai sensibil.
http://www.jurnalul.ro/......314085.htm
O vorbă din bătrâni spune că herpesul iti iasă, de obicei, cand mănânci cu poftă ceva, ori când nu speli fructul, datorită agentilor chimici.
http://www.momentevesele.ro/......avuri.html
Astept sa te faci bine!
Stai, nu-mi cantati prohodul, ca n-am nici pe naiba! Eu mai fac urticarie/herpes de la maioneza stricata, recunosc, dar acum nu e cazul.
Am insa niste musafiri mai sensibili, si sunt curios cam ce sa NU le gatesc!
Atunci fă o "incursiune" până in mare si alege niste fructe "zemoase"...
In general produsele vechi, expirate sau stricate, sau diverse seminte sau fructe cu seminte insa difera de la o persoana la alta. De exemplu eu am alergie la capsuni, nuga, nuci si branza de oaie. deci nu e ceva general