Poate nu va iesi chiar perfecta din prima, dar va fi FACUTA DE TINE.
Dupa multe exersari vei cunoaste tot mai bine cum se comporta componentele, la ce trebuie sa fii atent sa te apropii tot mai multd perfectiune.
Repetitiile sunt arma Mesterului!
Iti vand si doua secrete:
1. Si cei mai mari cofetari /bucatari mai strica cate ceva, din cand in cand
2. La mine in familie, daca o prajitura nu se reuseste, atunci nu le putem da musafirilor - santem nevoiti sa le mancam noi, in familie.
Vei reusi, crede in puterile tale proprii!
Uite aicio reteta smechera de prajitura pe care eu o ador sa o mananc
https://jamilacuisine.ro/prajitura-boema-de-casa-reteta-video/
E SUPEEER usoara!
Bafta!
La mine perfecta inseamna sa aiba gust bun si sa fie mancabila, si sa respect reteta ca la carte, adica daca in reteta scrie 500g de faina pai pun 500. Plus ca mie imi place sa experimentez retete noi, pe care nu le-am mai facut inainte
Retele care au si videoclip de exemplu pe Youtube care arata pas cu pas nu au cum sa nu reuseasca.