|

Cum se afuma slanina si carnatii

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna! noi facem asa:
dupa ce fac carnatii si sunca, ii pun pe o sarma la zvantat, am un butoi de tabla dar si afumatoare anume, dar noi facem la butoi, amplasam butoiul, facem un sunt(canal) sa poata circula fumul, asezam produsele, mai intai sunca, oase, carne si la urma carnatii, la inceput se da un pic de flacara, apoi se pune rumegus pentru a face mai mult fum, si eu pun si malai(faina de porumb)pentru gust si aroma...nu e mare inginerie, dar trebuie un pic de atentie mai multa.fiuuuu, deja ma gandesc la elelove struck: dar las sa treaca postusmugsmug

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru caramela):

Ok... merge si cu un butoi de lemn?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru caramela):

Ok... merge si cu un butoi din lemn?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Melissa456):

Bunahappy
Merge, dar sa aiba un sant mai lung sa nu ajunga flacara la butoi.
Sarbatori fericitehappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Noi avem un butoi de tabla dar in interioru lui am pus un fel de gratar si am pus carnatii pe el focu se face mai tare si ei nu se prea afuma, aproape se prajesc, dupa ce se scurg un pic i pui la rece si ii mananci asa fara sa mai fie prajiti in tigaie. Pofta buna

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează