|

Cum se fierb crenvurstii fara sa se crape? cum iti dai seama ca s-au fiert?

intrebarea se refera la reteta Salata de cartofi cu crenvursti sau polonezi de pe gustos.ro
5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Fierbi apa, pui crenvurstii, lasi sa dea un clocot si ii scoti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cremvustii, nu se fierb.Fierbi apa sa dea in clocot si apoi ii pui in recipeintul in care ai fiert bine apa, sa dea in doua sau trei colcote si pui un capac si-i lasi cel putin 7 sau 8 minute in aceea apa.Eu asa ii fac si nu crapa. Succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dupa ce dau un clocot inteapa-i cu o scobitoare, daca doar pocnesc oleaca-is fierti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Oau crenvursti, preferatii mei...eu ii las sa dea 2, 3 clocote si apoi ii scot, asa nu se crapa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Acuma intrebarea mea este, ce dracu intelegeti voi prin "2-3 clocote"? laughing))) M-ati lamurit de m-ati spart, e ca si cum ai zice ca ai baut 3 beri. Da poa' sa fie si la 0, 33 si la 3 litri. laughing))

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează