|

Cum se gateste spanacul?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Intr-o tigaie foarte incinsa, cu ulei de masline, sare, piper si usturoi! incearca sa gatesti spanacul cat mai rapid 20-30 secunde maxim, pastreaza frunzele cat mai verzi...nu distruge toate vitaminele prin gatire indelungata de ex: fiert-tocat-calit etc straight face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu orez.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Adaugi spanacul in apa clocotita cu sare, fierb 10 minute dupa care il strecori, il mixezi. Calesti o ceapa, adaugi o legatura de ceapa verde, 2-3 catei de usturoi si spanacul in care ai adaugat o lingurita de faina un ou batut si smantana. Dai un clocot, potrivesti de sare si servesti cu mamaliguta aaturi de ochiuri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Un sote de spanac cu usturoi-fantastic
Se poate gati cu spanac proaspat sau congelat.
o reteta in care se demonstreaza ce minuni poate face usturoiul in spanac. http://retetevideo.blogspot.com/......astic.html si o Crema de spanac- reteta cum sa gatesc prepar spanac congelat http://retetevideo.blogspot.com/......atesc.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Spanacul se spala foarte bine, se opareste dupa care se scurge si se toaca. Separat se caleste o ceapa peste care se adauga spanacul. Se caleste inca un pic se ia de pe foc si se adauga cativa catei de usturoi pisati. Optional poti adauga si smantana.
Pofta buna!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Alte răspunsuri