anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se pastreaza branza?

17 răspunsuri:
| eewan a răspuns:

In saramurahappy cel mai bine sare cu apa sau ceva de genul. nu in frigider

| adinescu a răspuns:

Framantata cu sare si la loc racoros

| StarDust a răspuns:

Eu stiu ca mama aduce branza q zer(apa q sare cred ca e). o pune intr-un bol acoperit .in frigider.cu tot q apa aia...hee hee si tine destul big grin

| alexdop21 a răspuns:

Daca o tii in frigider pune-o intr-un vas unde ai apa cu sare, sau eventual zerul ei, daca o tii in camara rece sau beci in vase cat mai mari, nu conteaza cat branza ai, dar tot la fel in saramura

| Leea1234 a răspuns:

Sau o tai felii mai groase, o pui intr-un lighean, si pui pe ea sare (dar sa nu fie sare fina!)si e mai buna daca e sare neiodata!

| 1968 a răspuns:

Se pune la putina cu saramura.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si neaparat acoperita cu folie

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

1.La putina (borcan)framantata cu sare.
2. Taiata felii pusa in saramura.
3. Taiata felii presarata cu sare( nu prea multa ) lasata pana a doua zi apoi pusa in pungi la congelator.

| kathessa a răspuns:

Eu o congelez. Am congelat cas, telemea, urda si e ok.

| cely a răspuns:

In folie la frigider pentru cateva zile. Pentru iarna, framanta cu sare dupa gust, asaza in borcane, acopera cu un strat de unt, sterilizeaza putin. Sau la congelator

| nellyneliana a răspuns:

In saramura... cel mai sigur mod...

| mioara a răspuns:

In saramura se pune apa 5litri se pune 1kg de sare si se potriveste saramura cu un ou cand se ridica oul la suprafata saramura este gata.

| aanila a răspuns:

In apa sarata, la frigider. Se foloseste sare mare, de masa nu cea fina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar daca vrei sa mananci o branza buna si nu prea sarata in ce conditii trebuie sa o pastrezi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu vreau sa stiu cum se pastreaza urda!? URDA!

| Etelka_Gothard_1959 a răspuns:

Cum se pãstreazã URDA?

| Madalina_Flor_1989 a răspuns:

Mie mi se inmoaie branza in saramura? de ce oare?