Întrebare recomandată |

Gospodinelor, care este secretul ca negresa sa iasa umeda in interior si nu uscata? Am urmat o reteta si mi-a iesit bine, a crescut, este gustoasa, dar nu a iesit usor umeda pe dinauntru.

10 Raportează Evaluează
10 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu este mare lucru.
Nu trebuie sa lasi prea mult la uscat in cuptor.
Pentru a se praji si interiorul, dar sa ramana umed inauntru, poti face aluatul putin mai umed sau scazi un pic (cu 20 grade) temperatura cuptorului.
Ceea mai buna metoda este folosirea probei cu scobitoarea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Multumesc frumos! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Dar la proba scobitorii trebuie sau nu sa se ia pe scobitoare daca vreau sa iasa umeda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ioanafreeyourmind1995):

Trebuie sa prinzi momentul limita, cand mai ramane doaar putina urma umeda, dar aluatul deja nu se lipeste de scobitoare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bula):

Mai sunt si mici trucuri, cum ar fi usoara siropare (deasupra sau injectata), daca iese uscat aluatul prajit.
Dupa siropare trebuie lasat in frigider cel putin un jumat de zi, pana ce siroparea se disperseaza prin aluat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai mult unt sau ulei (tu ce ai pus?)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sierra1):

Unt si ulei foarte putin. Merci!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ioanafreeyourmind1995):

ăla e secretul, cât de puțin (sau mult)?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Încearcă o rețetă in care adaugi ciocolata topita (rețetă de brownie).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru WhiteLife):

Am folosit. Multumesc! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează