|

Hei TPU! Cum pot "repara" o supa de pui pe care am făcut-o ieri din greșeală prea groasa? Pot sa mai adaug apa și sa o fierb puțin?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Da, este singura modalitate.
Fierbi inca o ora impreuna cu apa adaugata, pe foc foarte mic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, adaugă apă și un pic de sare (sau vegeta, fiindca e mai gustoasă). Ajunge dacă o fierbi și juma de oră, după aceea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iei fiecare pui in parte, il apuci bine de guler, si incepi sa il bati BINE la cap, da' pana cand!

evident ca poti sa faci ce ai scris, in plus GUSTUL CONTEAZA, NU consistenta

doar daca nu cumva esti CHEF de top intr-un restaurant de ultimele FITzE, unde o supa costa jdemii de euroz, atunci nu stiu, pray to the god of taste big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum adică "supă groasă", adică un fel de ciulama?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează