| SingleForOne a întrebat:

Înafară de frunză de vie și foi de varză, ce alt tip de frunză este bună pentru gătit sarmale?

Răspuns Câştigător
| Roberrt21 a răspuns:

Frunza de loboda, stevie, plop, însă cele mai bine sunt in frunza de varza, parerea mea happy o zi bună +

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Facute in frunza de hrean sunt foarte gustoase sarmalele.
Mai sunt niste frunze marisoare (cat o palma, in unele locuri i se spune "foi de drum", dar nu le stiu numele) care cresc langa drumurile de camp, prin santuri, si din care se pot face sarmale gustoase.
Localnicii cunosc multe frunze (si alte plante) care se pot folosi (la fel si la diferite alte mancaruri).

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Hrean, tei, loboda si cele de mai sus presupun, spuse de Robert.

Posibil si altele happy

| gabicoo a răspuns:

Frunzele de hrean culese în mai - iunie opărite și puse la congelator!

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Mai adaug si eu frunze de gulie si frunze de podbal.

| Yuoia a răspuns:

Frunza de vita de vie, de fasole, de tei. Frunza de hrean e prea ingusta. Dar se pune dedesubt si deasupra sarmalelor pentru ca da o aroma buna.

Întrebări similare