| Graim a întrebat:

Locuiesc la bloc si in fiecare seara miroase a tigara in baie, numeni nu fumeaza. Ce se poate face daca vecinul de bloc cu un etaj mai jos o face? Cum sa se rezolve situatia data fara stres si galagie?

13 răspunsuri:
| tonyc7 a răspuns:

Nu ai ce face, va trebui sa accepti situatia. Omul e in casa lui, poate sa fumeze de oriunde, din baie, din dormitor, nu ii poate interzice nimeni asta.

| StoicAnalysis a răspuns:

Cumpara-ti un odorizant pentru baie. Altceva nu cred ca ai ce face. Nu poti sa obligi omul sa nu mai fumeze. Adica daca chiar vrei sa incerci, poti ruga vecinul frumos daca poate. Daca nu vrea, aia e.

| Dismally a răspuns:

Singura solutie e sa te muti la parter, nu o sa mai ai treaba cu fumul de tigara, in schim o sa ai alte probleme si mai mari big grin
Nu ai ce sa faci, vecinii vor fuma unde vor ei iar fumul va urca pana la tine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti schimbi ventilator sau ce ai tu in baie cu unul cu o singura directie

| mariuspinciuc a răspuns:

Nu există să accepte situația. Îți spun cum am rezolvat eu. De fiecare dată când i-am zis să nu mai fumeze și a făcut-o, noaptea m-am la el pe preș, în fața ușii, fără nici o rușine. Până la urmă a înțeles că dacă fumează în baie, calcă în dimineața. Acu fumează pe balcon.

| mariuspinciuc a răspuns (pentru mariuspinciuc):

A cenzurat TPU cuvântul c....cat.

| Cresta a răspuns (pentru tonyc7):

Serios? "In casa lui" dar a patruns in casa vecinului cu fumul. Nu e asa cum vreti voi.

| Cresta a răspuns:

Ii ceri sa fumeze in balcon.
Eu am patit ca fumul sa urce pe langa tevi tocmai de la subsol. Stiind ca pe tronson nu fumeaza nimeni am mers in pivnta. Si acolo copilul unei vecine cu prietenii sai, fumau. Am mers la vecina si am intrebat daca vrea sa dea foc blocului. Ea nu stia nimic ca e pe alt tronson. De atunci e aer curat si in baie la mine.

| darrio2007 a răspuns (pentru Cresta):

Da, mă, nu poate respira acum că ii miroase a țigară.

| darrio2007 a răspuns:

Vecinul fumător de jos, poate fuma oriunde in casa lui. Oare de ce ar fuma tocmai in baie?
Mergi la el si spune-i ce ne-ai scris nouă.

| mihai69 a răspuns:

Instalezi un ventilator cu clapetă.

| Cresta a răspuns (pentru darrio2007):

Vrei sa fii ironic dar nu e asa. Multi dezvolta alergii sau au probleme cu plamanii de la fumul de tigara chiar daca nu sunt fumatori. Daca tu traiesti inspirand gudron, nu mai simti tigara. Ca si nespalatele care toarna sticla de parfum pe ele ca nu e suficient "de tare" sa acopere mirosul de transpiratie.
Nu uita ca voi astia cu "drepturi de fumatori" nu sunteti singuri pe lume.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Iti pui ventilator cu clapeta antiretur pe aerisire.